Jul 11, 2010

Bila tak update Blog

Selamat pagi semua, bila dah masuk sem baru , broadband memang ada, saya tak suka cakap broadband saya beruk band sebab dia masih baik lagi dengan saya, tak pernah lembab buat masa ni, hehe.  Dekat rumah kolej sangat lah bosan bila tak de benda nak buat, lagi-lagi saya dengan rakan sebilik saya iaitu Anastasia, sedapkan nama?  Kitorang memang terperap je lah dekat bilik.

Bila duduk dalam bilik dengan kuasa broadband dan lappy, benda first akan buka adalah Facebuku sebab nak buka Restaurant City.  Itu jelah benda yang saya selalu main sampai sekarang mungkin hampir setahun lamanya.  Semenjak Semester 1 lagi.  Second mesti buka blog , then bila buka blog nak blogwalking rasa tak selesa sebab tak de post baru so tak update nanti orang pun boring.  Tak kan lah nak blogwalking cakap " Hai semua " lepas tu senyum-senyum and pergi macam tu saja.  

So sebab tu bila blogwalking bila tak update blog saya tengok tajuk orang tu macam best je, baca dan tinggalkan komen, kemudian tinggal jejak.  ngee.  Saya baik orangnya. Bye.


9 komens:

Azam said...

silalah update blog selalu. Kalau rasa susah nak buka laptop, menaip..gunakan phone awak untuk update blog...

Amir Izzat said...

waah!.. nak tergelak pun ada bila baca entri nie..haha..

jadi,moral of the story adalah blog harus diupdate kan? Ahaks..

ha,bumi bulat? kih3... tue aa...guest suruh update..adoi..

-telordibasuh- said...

hehe..adela tu peminat setia blog ain...

senorita_alynne said...

Hehehe Dlu2 Time Student Life Kitorg Xde Pon BERUKband. Nk Online G Lab Je..Owh Terasa Mcm Idup Terlalu Tua Je. Actualy Mse Tu Year 2006. BERUKband x wujud lg..

BOOOOO To Twilight Eclipse

AiN Z said...

[ Azam ]

Phone saya tak boleh nak buka blog.. T__T kena kumpul duit lagi ni..

AiN Z said...

[ amir izzat ]

hehhee... jangan lah gelak..
ni entry jujur ni..

AiN Z said...

[ telordibasuh ]

peminat setia? siapa eh? meh sini lah mintak signature.. hehhehehe

AiN Z said...

@AiN Z testing

ak1uNo said...

hehehe..klaka je..xtau nk post ape pn bleh jd kan pOst...heheheh...