Dec 18, 2010

Contest Edit Picture Paling Cantik

i'm join


Hoho , Adik Era jemput saya join kontest ni semalam.  Mesejnya berbunyi begini.  " Join contest ! " wahahaha menakutkan macam nak makan orang, macam mana kalau kak ain minum air tersedak?  Macam mana kalau kak ain makan gula-gula tercikik? okey Kak Ain gurau.

Saya post contest ni malam ni sebab saya nak promote contest Adik Era juga, siapa yang nak join, boleh join.  Sempat lagi  nak edit gambar awak tu. Hadiah best tempat pertama RM30 topup.  Tempat ke dua dia orang tolong editkan blog , ketiga buatkan banner.

  • Kak Ain dah like page eradeikademiera.
  • Kak Ain dah Follow Blog Era, Eika, Miera.
  • Dah post gambar dekat like page facebook


Sebelum tengok gambar baca ni dulu!


Seriusly saya bagitahu saya tak pandai edit gambar, kalau lukis gambar tu saya pandai lah. Tak menang pun tak apa. Sekadar nak meriahkan kontest Era. Boleh tak Era? hehe. Kalau menang dapat topup lagi bagus. Ngiahahahah. Okey jangan gelakkan gambar saya okey. T_T kenapa saya takut nak tunjuk nih.  Sediakan plastik untuk muntah.







*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*


















10
9
8
7
6
5
4
3
2
1
aik ?












Hai dah makan ke belum?

























Eh Malaysia ke Vietnam yang menang?







































wakakakakkaka okey give up.





























korang agak2 kalau afgan datang Malaysia dia nak ke tak couple dengan saya? ngiahahhaa

Effect : Blur dekat sekeliling gambar
Kartun : Kucing
Nama Sendiri : Ain Zulaikha

 goodluck siapa yang terasa nak join. KLIK SINI

41 komens:

Encik Tikus said...

lawa nya mata ang, keh keh

FH said...

feeewwwiiit. haha cantek.

dak eina said...

gud luck ain~~

Amna.Qadeeja said...

ahahah cantek giler ain ! gud luck oke =)

Ain Zulaikha said...

hahaha agak2 kalau afgan nampak dia , dia cair dak? hahahahah berjanggut bagai.

Anonymous said...

hahaha...kewl2...

tp klu leh kurangkn ke'obvious'an nk menghilangkn eyebag...mgkin cantek kowt!..

gud luck!..=)

KBBR said...

hahahahah!!
tak boleh blah la ain ade misai n janggut..
hehehehhe..
ain, jom kita buat investment jom!!
:)
http://lurvepurple90.blogspot.com/2010/12/jom-kita-buat-investment.html

Syafiq Rosli said...

hehe..good luck..

Cik Gallus Gallus said...

mesti sakut punye..huahuahua

hamzah ian said...

afgan tak akwen lg ke?

kembatolo™ said...

cun jugak ade misai macam tu.. haha

Solihin Zubir said...

ahahaha... obses btol dgn afghanistan tu eh.. hehe..

✿ CikCimi said...

hahaha.
gile minat dgn afgan ain nih.
gdluck k.
:)

sya hassan said...

haha..terbaeekkk dri ladang lah ain!! wakaka.. (ketawa guling2..miahaha)

h A n Y S said...

uuuuih~ lama giler loading nak ke edited gamba, haha, btw, klako plak gamba tu~ ;D

aniji said...

hahah..ape niii cik ain???klakar lak...jgn mrh eik..hihih

MIMIE AIZA said...

ahaha.. dasat la. afgan tuhhh.. mesti la dia cair tengok ain :)

~hAKim ZaiLAn~ said...

ade can nih cik ain..tinggal kena shave janggut ngan misai je..hoho..

HZQH said...

cantiknya kak ain :DD

Raji berkata said...

pakai contact lense ker?
misai mahal =.=

Malaysia seri tapi tetap mng sbb previous match ;D

farah said...

ain, edit gambar pakai ape?? nampak cool lah ! ^^

mie said...

gue rasa..
esok afghan datang merisik..
hahaaaaa

shahjiehan said...

tu dia...awatnya pmpn pon ade janggut n misai?huhu... anyway..tahniah layak ke peringkat ke2

Zulfahmi Abidin said...

haha.bongek punyer ain.

Terkini: Aku janji tak merempit lagi | Aku ingat kau je sengal. Aku pon sengal jugak | Lepak makmak CSI

Zana :) said...

kehkeh .. haish lawanya mata o.O

n i k l i s a said...

lawo kot ain zulaikha neh. :)

Faraa Cullen XD said...

weyh , sure afgan sangkut gler2 !
ta balik indon twos mamat 2
haha XD
anyway , gud luck !
:)

E.d.Y said...

haha..good luck

Ain Zulaikha said...

hahahah ada gak org kata sy cantik, janggut misai mister potato tu tu tuuu huhuhuh . lain kali kalau nak letak gambar buat cmni je lah ngiahaha.. ada jggut misai baru nmpak ayu..


eh2 betul ke afgan sangkut?? betul ke?? betol keee?? hahaha ni yg tak sabar nak tggu afgan datang malysia ni..

tq siapa yang wish good luck.. mmg xde harapan lah saya ni..

and saya edit picture ni pakai paint dan picnik.com. ^^

Hariz said...

Wahhh.. Menarik! Nak Jadi Afghan lahh.. Bhahaha~

http://profhariz.com

dabuldahi said...

argh!!
jelesnyaaaa

Ain Zulaikha said...

hariz : nak jadi afgan? try la.. huhu

dabuldahi : hahaha dabuldahi pn minat afgan gak eh?

~hAKim ZaiLAn~ said...

minat afghan watpenye..minat cik ain la..hahahhaha!

farra ya said...

ain yg lawa.. hehe
tuan cute, blog pown cute.. huhu

ahmad endo said...

tererlah tu...hehehe

Ain Zulaikha said...

dah dah dah jgn puji lagi saya malu trasa kena perli plak hahaha

lolitasinta said...

fuyyo . ble declair nan abg afgan ne ??
heeee
awww !

nursayidatina said...

hahahaha. ain comel laa :)

Hariz said...

Ohh Tua empunya blog yang kiut :P

http://profhariz.com

ak1 said...

eee..hidung afgan besar bak kate mak mcm bawang..hahah..

Aznie Syahzany said...

http://www.sweet-bitter-story.co.cc/2012/03/contest-edit-gambar-paling-cool-byaznie_04.html

Jom Join Contest Niew !!!
Hadiah Lumayan Menanti!!!