Dec 19, 2010

Oh Terharu Oh Oh aku pun nak Oh jugekk haha

Apa perasaan awak bila awak semua dapat sejambak bunga dari kekasih? okey-okey bukan sejambak lah tapi melambak-lambak bunga dari kekasih awak secara tiba-tiba.  Awak tengah jalan sebelah dia ni, kenyit-kenyit mata,  hamboih , tiba-tiba je bunga jatuh dekat awak 1 kuntum.. 2 kuntum... 3 kuntum.... tetiba pappp!!! batu jatuh atas kepala,  si dia buat surprise agak-agak lebih dari 100 ketul batu  jugaklah dan melamar awak.  Terharu gila tak? wuuuuwuwuwuuw.  Terharu sampai terus mati awak nanti , ngiahahahahah.


Nak tahu sebab apa saya terharu?  Semuanya sebab ini. Oh malu pulak nak beritahu.  T_T


Si Gadis Semasa



Banyak lagi Gadis Semasa ni tulis, huhu gila tak terharu, speechless tak tahu nak cakap apa tunduk malu.


Gallus Gallus



 Saya Era  

Tak lupa jugak dengan budak comel ni alolololo dia takut saya marah dia ke hehe


Terkesima, Itu pun nak kecoh ke Ain?? Orite.. orite.. blog ini saya sedar biasa-biasa je, tak de menda yang menarik pun, tapi bukan nak kecoh tapi bila nampak nama saya dekat blog orang lain, mananya tak terharu ternganga ternak menangis, saya tergamam dan speechless , budak-budak ni buatkan semangat saya naik nak berblogging. Saya buat ini sebab kata-kata orang adalah satu DOA, orang mendoakan kita, ingat senang nak dapat ke?  So saya buat entry ni untuk hargai dia orang jugak.   Support each other.  Kita masing-masing baru dalam dunia blogging.


Saya memang tak de cita-cita nak jadi seorang blogger, sekadar kepuasan share menda-menda merepek dalam blog dengan semua orang.  Tapi apasalahnya mencuba.  Dan nak jugak jadi macam Entry Adik Haziqah yang baru ni.  Best woo.  Tapi dia ada kelebihan.  So memang lah saya akan bermimpi je hari-hari nak jadi macam dia.  Orang tampo-tampo pun duk berkhayal lagi. hehe. Tak lupa jugak macam Cik Epal , Irine Nadia dan Miss Lolly  =')


Terima kasih dekat semua yang datang komen, singgah pun saya hargai, tak lupa jugak yang intai-intai sekali. hihihi.  Semua yang baca kau orang mesti need wajib terjah blog dia orang ni. 

hypothesis :  Semakin hang ramai follower, Semakin hang takut kalau tak dapat buat entry best-best  T_T

50 komens:

Puteri Iqa Izyan said...

ain mmg best la ain :))

AIMAN said...

jgn risau la.. suma entri bes.. :P

rossoneri said...

kamu nye blog mmg comel pun

n i k l i s a said...

wah wah... tapi memang blog ain best ponn....

ain ang umo bpe?

azi nur said...

memang beshh..saye poon suke..saye poon bubuh dlm blog list nun di sane...sebb blog ain poon pink juge...hihi...ape ape poonn memang besh la...jujur dr hati..i adore u..ari2 mesti nk bace entry terbaru.....seyes2...yeahyeah g pun ain as a senior blogger xsumbung mcm sesetengah senior yang len...hihihi panjang lak cik jahh membebel~

areteacar said...

tahniah. rasanya siapa yg de nama zalikha zalikha ni memang femes la. haha.. hanis zalikha femes. ain zalikha femes. t cik tikah nak tukar nama la. tukar jadi atikah zalikha. hahaa... leh x? :p

Myaby said...

takpe buat entri biasa pun tetap ada org singgah kalau dah jatuh cintan

ops aku straight jugak eh. hahahaha

Izzat Aziz said...

semakin ramai peminat nampak..hehe

Hariz said...

Saya suka tuan blog ainzulaikhas.blogspot.com boleh?

http://profhariz.com

Syafiq_Elf said...

Blog Ain Zulaikha mmg comel .. Hehe .. ^_^

afiqah said...

hehe. Ain makin femes, feewit. hahaha. Bestnye bestnye. bila kite nak femes jugak ni kan T.T

Syafiq_Elf said...

Blog Akk Ain Zulaikha mmg comel .. Hehe .. ^_^

kembatolo™ said...

haah kan.. pasni kene delete follower.. boleh? haha

Admiral Hafiz said...

header blog ni mmg comey
mcm tuannye jugak kan?
tol x?
hehe




Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

Amalina Jo said...

kalau baca entry ain , mesti gelak gelak sukaa :D

Izzan Salwana said...

Sukee kann hypotesis andaa tuu ;) hahahaha.

Amna.Qadeeja said...

taw xpe.blog ain mmg besh..kalo menang tuk BBPM nt pun org xheran heee =)

Rara Farah said...

agreed..blog kamu mmg cumel...siyes ckp...ta tipu..ikhlas puji..

Ain Zulaikha said...

iqa : T_T tq.. wuwuwuuwuw.. amin..

aiman : terima kasih.. :) amin..

rossoner :) tq..

nik lisa : umur sy 20tahun :) amin..

azi nur : huhu tak guna nak sombong sbb sy pn mula dari bawah :) tq letak sy dalam list.. amin..

areteacar : hahaha , nama saya Ain Zulaikha.. hehe Zalikha tu Hanis ye kot yg ada.. ape salahnye nak tukar, ngiahaha jgn gtau mak abah sudah ler.. hehe amin..

myaby : hahahaha tq :) dtg lg yek.. amin..

izzat: hehe takde la, aminn.. :)

hariz : ngiahahaha =.=' , amin... :)

syafiq : tq syafiq , gudluck BPM wah nadia bayu support syafiq kot.. :) amin..

afiqah : afiqah, tak lama lagi je, don worry , fiqah pun leh jadi lg best dari ain , ain tak best mana pun, mgkin tahun ni? :) gud luck.. amin..

kembatolo : hahaha knp kene delete, leh ke delete follower? hehe

admiral : hahaha tak sama pun muka kita org.. hoho klau sama mmg kena masuk blog admiral buat kajian.. hehe amin..

amalina : huhu gelak ke? tq.. :) amin..

izzan : huwargh menakutkannn.. hehe

amna : hoho itu mmg da tinggi sgt tu, huhu T_T amin.. hrp2 dpt la tercalon . huhu amin..

AMir Izzat said...

yang pasti..amir akan terjah sini..heheh..cuma..cuma..cuma..xpalah


p/s: betul2..takut ke? ehhe

-telordibasuh- said...

wa jeles la tgk folower die makan mengganas hehe..iJeles hehhheee

kay yea said...

hehe..malu2 la uh..haha~
cik ain mmg besh la blog ang..comell~ :D

Zana :) said...

kehkeh .. betul tu .. semakin zana ramai follower , semakin zana takut tak dpt buat entry best best .. kehkeh ..

Fariq said...

turut terharu dgn entry ni,,hoho,


hypothesis yg masuk akal,,, kah kah kah

~hAKim ZaiLAn~ said...

kang saya buat jugak kang dorg kata taktik saya nak ngorat tuan punya blog pulak..ahahhaha..:P

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

gua suka blog lu..nampak pink

azHa said...

hohoo. adew bace mantera tak ? ekekek. guraw. pinky winky belog neh. tataw tapi aii pown letak blog ney as my list to read ur entry. ewah2 , speakin london gtu yee

✿ CikCimi said...

kite pon suke blog ain.
comel jep.

sya hassan said...

ain..dun worry la..sume entry yg ain buat sume best2.. cik gebu sntiasa bce blog ain taw..ngeh3

Bayu Kenangan said...

teruskan usaha.... semoga Ain akan terus berjaya...

Ujang9897 said...

peeewiiiitttt

Khel Khaliesah said...

Terharu gak... hiihihi

Ain Zulaikha said...

amir izzat : cuma?

telor : elehh follower dia lagi ramai..

kA : tq T_T aminn.. kA, nnt support BPM.. hehe

zana : pandai zana :)

fariq : hahaha tau takpe.. menakutkan..

hakim : hahaha tak semestinya... huhu

brutal solo : hohoho lu suka pink ka?

azHa : hehehe wah ada dalam list, nnt sy pun nak buat list gak lah..

cikcimi : tq T_T :)

cikgebu : hahahaha betul ke ni? T_T terharu .. amin..

bayu kenangan : aminn.. tq

ujang : apa yg pweittt? hehehe

khel : huhuhu T_T

Liquid said...

besh2 hee =)

[CiK cAmEn] said...

belog ain best. memang layak di review. camen suke baca semua entry ain. hehe

E.d.Y said...

tolonglah over shadow hanis zalikha..bosan la asyik dgr cite pasal dia je..huhu

Solihin Zubir said...

ain zulaikha boleh lawan hanis zalikha la pasni.. hehe..

MIMIE AIZA said...

blog ain mmg best pun :)

p/s : ain mcm mane nak buat blog list ada show all.. mintak tolong ajar buleh x ?
:)

Fay said...

wahhh! congrats! belog akmu cantik. saya suke. :D

afiqah said...

haha. eleh tkde hape lah Ain, kite sje je :)

h A n Y S said...

quote yg terakhir tu setuju 100%! ;D

~hAKim ZaiLAn~ said...

ahahah,saya letak cik ain dlm bloglist pon oke kn..huhu..

lolitasinta said...

amboyamboy ! aminyeee peminatt !
hee ;DD
na mnt cek ain gk laa . hik

Era said...

wooo , bacebace . ade tulis saye era !

terkejut , knpe nie ? hakhak ! terima kasih kakain , ILOVEYOU MUAH :* HEHEHEHHE

BELOG KAKAIN LAWA GILE > TU ERA SUKE >

HEARDER TAK TAHAN ^^"

merahitujambu said...

memang comel ok..=)

HaNTwO said...

hahahah jangan takut2....hentam jela labu :P

azana said...

haha...ain terbaik la...

Nazirul said...

haha.org famous kan sekarang
:P

Zuratul Ain said...

aww nice blog sis.blog sangaat comel.baru 1st time jumpe blog ni.hehe biasalah tak aktif sangat blogging.

Amirrah Zawani said...

hahaha!! SETUJU DGN HIPOTHESIS TU :)