Dec 20, 2010

Feedback BPM katanya

Oww, just news about Blog Pilihan Malaysia want to know about our blog surrounding changed .  Owh kenapa tetiba aku ber slenge-slenge.  Nak serius ke nak tak serius?  Pilih-pilih!  Okey saya biasa-biasa je k.


Semenjak dua menjak tiga menjak masuk BPM ni, follower saya bertambah.  Tapi bertambah macam biasa.


Traffic juga banyak dari BPM dan hari-hari dari BPM.  Terima Kasih BPM.  Dan sekarang saya dah ramai kawan, I mean blogger yang saya tak pernah jumpa pun saya boleh terjumpa. Kenapa? Tak percaya?  Ini bukti dia.  BPM kasi traffic free-free dekat saya, oh free tanpa 50% diskaun.  terima kasih sekali lagi.  



 Ini untuk Day punya




Ini untuk Week punya


Haaa betul kan?  Saya tak tipu kan?  Muka saya suci taraa boleh tipu punya.  Terima kasih sekali lagi BPM.


Begitulah ceritanya.


Oh sebelum terlupa agak-agak blog saya ni layak, jangan lupa esok undi  
Ain Zulaikha.blogspot di BPM Undi.  Esok tau. 

55 komens:

y-A-n-A said...

doa kan awak menang yer.. :))

cik aied said...

goodluck ;)

Azman Roslan said...

terima kasih untuk feedback ini..

cik.shabah said...

gud lak dear ;)

penaberkala said...

GOOD LUCK AIN
all the best
dah masuk taraf FAMOUS dah blog ni
congratz ya
keep it up

Admiral Hafiz said...

mmg target peribadi
blog ni yg akan menang...
seyes



Admiral Hafiz Official Website: Admiral'z Legacy

ɐɥs+ɐɟ said...

awak mmg berbakat.. smg berjaya ye...

ANATI SOKI said...

yeay!! moga mnng! truskan mengundi ain!!!! :)

ANATI SOKI said...

yeay!! moga mnng! truskan mengundi ain!!!! :)

ANATI SOKI said...

yeay!! moga mnng! truskan mengundi ain!!!! :)

~hAKim ZaiLAn~ said...

huhu..untungnya..saya aritu rase cam nak join gak..tapi xsmpat da tutup..
xdpt join,dpt undi cukup la ek..huhu

azi nur said...

pasti daku undiiiii~~ ekceli td dah klik2 itu banner..asal xkuar2....ghuper2nye besok daaaa...haiyaa wa manyak eksited loh...gitu la alkisah nye...hoho

Puteri Iqa Izyan said...

oyeah! i will do it ain!
cayok2. ;D

E.d.Y said...

tahniah yer masuk next stage

sya hassan said...

gud luck ain.. :D

afiqah said...

Ain power power power!
:) hehehe.

MiszMaryaNe said...

ain dh fofular la skrg, hehe
gud luck yek..=)

rossoneri said...

wuhuuuu go go ain

kembatolo™ said...

kena buat istikharah dlu.. harharhar

Solihin Zubir said...

awk mmg ada potensi besar utk menang! gud luck ye.. all da best! :D

Hasnah said...

@y-A-n-AAll da best untuk Ain Zulaikha =)

echah mashuri said...

gud luck yer.:)mesti mng punya.hehe

KBBR said...

go! go! go ain! :)

MIMIE AIZA said...

ain gudluck yea :)

Fariq said...

ye2 undi kalau takde mslh internet,,
blog ni bley dapat top 10 jgn risau,,
bley jamin,, tu pon kalau promosi lebih la,,

Gelak La Kau Puas2

Yann Mazian said...

semoga cik ain yang chumel akan menang yek. chaiyok2. weeee. :D

Amna.Qadeeja said...

gud luck ain,Insyaallah sy undi ain hee ;D

Cikbelog said...

okeh saya undi ain. blog ni bess :)
gud luck ain =.=

azizan4444 said...

gudluck:)

Muhammad Farid said...

good luck ye budak comel...haha muka suci tarak tipu punya? ya lahhh tuuu...hahaha :-p

green yg gorgeous said...

mesti undi.wajib..

Myaby said...

x igt camne jumpa blog ni. tapi blog ni menarik tertarik kau memang da bom!
haha

keep blogging!


p/s - Entri Istimewa Edisi Disember

Yanie J said...

gudluck ya..menang dpt p holiday kt mne ek?kuikui :P

shazika said...

ol the best ain

tqaAwesome said...

ain, tqa dah vote!
gud luck dear :)

ahmad endo said...

harapan nak menang tinggi tu...hehehe

Kasim Ahmad said...

heehe..gudluck..dah undi..saport Ain!!

faiq said...

kalo mng ada hadiah x? nnt adiah kite share2 k :)

merahitujambu said...

good luck yee yang

merahitujambu said...

good luck yee yang

merahitujambu said...

good luck yee yang

.:Aishah Zailani:. said...

nice blogla ain =) keep blogging ya. dah try pegi dekat link BPM awk tu,tp juz open to invited readers pulak. btw,thanx sudi singgah :)

NuR 'aQiLaH said...

wiwit. nak jadik artis ke. hiks

klik banner tu wat sendiri guna photoscape jer.
try http://tomatogurlslife.blogspot.com/2010/10/tutorial-buat-banner-kelip.html

dianna said...

wah bagus. saya nak join bpm boleh? baru first time tahu pasal ni. serious!

NURUL said...

good luck yeah :)

Faraa Cullen XD said...

da undi ain..
gud luck yup !
chaiyok2 !
;D

syufaa said...

goodluck dear! :D

syufaa said...

good luck!!! :D

Azuan said...

undi jgn x undi...

dak eina said...

ain! ain! ain! ain! ain! ain!

*tanda sokongan~~

h A n Y S said...

tahniah ain~ even blog br buat thn ni, tp follower dah beribu, wah! 1 kebanggaan gak tu tau..*clap2*
;D

Sophia Rani said...

wah3... tahniah yer...

wish u gud luck dear... geram tgk blog u yg comey2 gitu... hehe

rossoneri said...

oh mooooo salah letak comment hahahahaha..
Ganbatte AIn!!

She's retarded said...

i'm voting for you! hopefully this blog can make it.

Ain Zulaikha said...

semua yang undi saya dan drop komen, terima kasih sorry tak dapat nak balas komen T_T penat nye semalam.. hehe saya akan blogwalking dan baca entry awak semua ^^ thanks