Dec 21, 2010

Update#2: Contest Cerpen SR

Terutama untuk yang dah submit cerpen dekat saya.  Yang tak join pun baca gak.  T_T


Agak-agak siapa terasa nama dia ada dalam link sebelah a.k.a di sidebar, sila angkat tangan.  Macam biasa prosedure okey tak tau eja lelaki gerak belah kanan, perempuan gerak belah kiri dalam satu barisan paras gerak!  Bagus semua tak dengar cakap ya tengok jelah.  Hamboih tetiba nak jadi Akak Marshall tak pasal-pasal.  Tak sedaq diri lembik cam mashimalo tak tahu eja jugak maaf lah.




Masa untuk join kontest ada lagi 4 hari.  4 hari tu tak lama sekejap ja.  Macam nak pergi ujian speaking test, argh takut nauzubillah count hari lagi 4 hari , dah malam tidur aik apesal dah 4 hari?  Itu lah, kalau kita takut sesuatu tu memang lagi cepat lah benda tu tiba.


Siapa yang nak join sompat lagi ni haa, mari lah JOIN.


For your information.  Yang judge Contest ini, di ingatkan bukan saya seorang saja yang judge.  Saya ada beberapa orang kawan yang akan judge kontest ini.  Jadi di sini akan  berlaku adil saksama cemerlang terbilang dan gemilang.  Berdiri tegap bersemangat. Nak tahu siapa yang akan judge?  Mereka seperti berikut.  Tiada rasuah dan tiada lagi cinta  =.='



Afgantang - Tukang flirting

Lisa Surirumah - Tukang kemas rumah

Halimah Jongang - Tukang Komplaint

Adnan Sempit - Tukang post surat

Castello - Tukang marah sape tak buat kerja

Ain Zulaikha - Tukang buat kupi-kupi dan hidang cuki-cuki



Dan beberapa orang lagi pelakon yang tidak tersohor.  Mereka ini dulu selalu baca cerita-cerita saya  err selalu ke?  masa mula-mula saya buat blog dulu.  Dan cerita itu saya tak publish dekat blog lagi,.   Kalau saya publish lagi sekali , awak semua nak baca ke?  Tak nak kan??  Haha serius weyh memang bukan saya sorang je yang judge.  Harap maklum.



**Serius penat gila  promote Blog untuk BPM ni.  Tak leh nak post entry serius-serius untuk awak semua, Ouwwhh Serius ke??  I wanna to sleep early tonight.  Sebelum tu nak blogwaking dulu.  Untuk menunaikan tanggungjawab sebagai seorang blogger.  T_T  Menyampah betul ayat.  So saya nak ambik kesempatan dengan awak semua, undilah Ain Zulaikha.blogspot di BPM P2  Please jangan report polis T_T

103 komens:

Zana :) said...

wahhhh .. berdebar debar ^^

syufaa said...

hoho..mau pengsan bce cite sorg2.. =_="

Puteri Iqa Izyan said...

kem slm kat afgantang.. hoho..

afiqah said...

Saya nak mng. hahah ;d

Dark Chocolate said...

yap..ade tinggalkan link dh..tarikh tutupnya 25 kan ? heee :)

Fyzal said...

good luck kepada semua peserta ye :)

rossoneri said...
This comment has been removed by the author.
Fariq said...

la update cuma nak btau juri je ke?? adeh,,
ingatkan nak terus umum pemenang,, kah kah kah



|Buat Wayang DI panggung Wayang|
|BPM: Entri Khas Untuk Cik Ain Zulaikha|

sya hassan said...

ain..cik gebu da undi ain dh.. :D gud luck.. muahxx.. :)

Muhammad Farid said...

usaha anda sgt bgs. sy x setanding anda. anda blogger yg sgt tepat komitmen... sy suda undi anda. smoga berjaya ya :-)...

Enna Banana said...

http://bananalovecontest.blogspot.com/2010/12/contest-cerpen-sesedap-rasa.html

nikadilafiziani said...

fuyyoh: sume pelakon :)

hehehe. kupi untuk sy ade?

E.d.Y said...

dah vote awal pagi tadi..org pertama vote blog ni

rossoneri said...

ye cik ain saya dah baca...heheh nama saya pun dah ada yang panjang tuh ROSMILANISTA tu...eheeeeee

Sepi tanpa mimpi said...

jom jom cepat join contest best ni! hee

HaniDarla said...

hee thanks inform :)

wahida idris said...

banyak nya juri. heee.

Syafiq Rosli said...

hehe..nm saya da ada..:)

dak eina said...

nme sis dah ade kt sidebar tuh~~ :))

Miss Yaty said...

yaty arap yaty bertuah..amiiiin :)

gudluck dear....yaty akan vote ain...hihi (siyez nak bodek ni ) hihihi

idAti mALek said...

dah undi ain zulaikha...hehehehehe!!

ɐɥs+ɐɟ said...

semoga ada rezeki sy ;)
slmt maju jy jugak utk yg lain. . .
dah undi awak, awk mmg blogger yg best, blog sy mungkin smpi top50 j.. hee^^
slmt maju jaya, sya terus sokong awak!!

fatenhjikhsan said...

holla..kali ni drop komen jugak..
nak cakap ni,blog akak lawa la..
nak2 yg header tu ade kuar bunga2..
ok itu jek..

saljihitam said...

wuhuu~
testing powwer. hehe.
oke dah cekk. :)

Si Gadis Semasa said...

4 hari je lagi ? huaaaa . menang ke sy ? kekekek . harap2 . kalau tak , nak cuba tahun depan boleh ? hehehe .

HZQH said...

kak ain, mintak mintak saya menang ==" hhahaa :D dah komen, dah undi.lepas tu? tido kan? hehe

m i m i said...

haha, okeh. xkesah la menang ke kalah. yg penting contest ni sangt BEST! :)

penaberkala said...

tu dia, ramai sgt jurinya
apapun, glad to join this contest
kickstart for me to write a cerpen,haha
tq ye organizer

all the best untuk BPM

Zetchi Henry said...

wah barisan judges tuh mantop seyh!
tak sabarnyer..
lebih berdebar dari amek kputusan spm tahun ni!
huhu

1 hari
2 hari
3 hari
4 hari

ha? result dah kuar!

Anna said...

tk sabar nk tnggu result contest ni :)

Bunny_Ann said...

hihi..arap adnan sempit jdi posmen ke belog sye nnti,,,well...sume2 org ade idea yg menrik,,,gud lark y'all..(;

Cikbelog said...

yeayy dah vote ain..tebabooommmm

*tak tau nape tetiba tebabomm..haha ;p

WZulhilmi said...

peliknya nama juri? LOL!

faraheartbeat said...

krim slm kt adnan sempit ye ? ekekeke ;)

Amna.Qadeeja said...

jgn riso sy dah undi ain hee gud luck dear ! ;D

mr.panda said...

nama panda da ada...:)

FH said...

oh, slmt m'baca cerpen. huhu

hiro said...

femes nnt igt gua. makcik kantin. tukang kebun. pak abu kambing..tw?

bila kita nak tunang? hahaha.

~Dr.CiNta~ said...

Kirim salam dekat penjuri-juri, hehehe~ =)

Putri Cahaya a.k.a MiRa said...

hihi..:)
lucu je..

EkaWeird said...

wahhh!!! begitu mantap skali panel juri utk contest ni ye.. ayat ain zulaikha ni dahsyat la. leh jadi ahli politik tersohor negara ni.. Undilah saya... ^_^

Shidy said...

bnyk nyer juri..huhu...
kalu ad rezeki harap2 la menang...cubaan join contest pertama ni...hehe

Fxysche Nas said...

takde idea nk buat cerpen
sbnrnye..mmg xde bakat
hehehe

Aku Otomen said...

tak kisah kalau tak menang..ramai yang hebat2...fuuhhh

Klik untuk baca cerpen otomen

Ain Zulaikha said...

@Zana :)

cool zana. :)

Ain Zulaikha said...

@syufaa

tahu takpe, susah nak baca sorang2, sebab tu ajak ramai2.

Ain Zulaikha said...

@Puteri Iqa Izyan
heheheh afgantang dihati.

Ain Zulaikha said...

@afiqah

hehehe semua org pun nak menang lah ^^

Ain Zulaikha said...

@Dark Chocolate

thanks, ye 25.. :)

Ain Zulaikha said...

@Fyzal

thanks wish fyzal..

Ain Zulaikha said...

@Fariq

lambat lg nak umum pemenang hehe

Ain Zulaikha said...

@sya hassan

thanks gebu :)

Ain Zulaikha said...

@Muhammad Farid

tq farid :)

Ain Zulaikha said...

@Enna Banana

orite. done.

Ain Zulaikha said...

@nikadilafiziani

hahaha itu gurau je tu, ada marilah masuk hehe

Ain Zulaikha said...

@E.d.Y

wah abg edy, thanks ^^ semoga murah rezeki

Ain Zulaikha said...

@rossoneri

hehehhee thanks :) gudluck

Ain Zulaikha said...

@Sepi tanpa mimpi hehehe :)

Ain Zulaikha said...

@HaniDarla

iyee hani :)

Ain Zulaikha said...

@wahida idris kalau boleh nak letak 70 juri T_T

Ain Zulaikha said...

@Syafiq Rosli

gud 4 u :)

Ain Zulaikha said...

@dak eina

gud luck sis :)

Ain Zulaikha said...

@Miss Yaty

hehehe kalau ain sorang je yg judges gerenti yaty menang ngiahahhaha

Ain Zulaikha said...

@idAti mALek tq :)

Ain Zulaikha said...

@ɐɥs ɐɟ

gud lcuk n thanks :)

Ain Zulaikha said...

@fatenhjikhsan

hai faten, hehe tq :) welcome to my blog

Ain Zulaikha said...

@saljihitam

:)

Ain Zulaikha said...

@Si Gadis Semasa

4 hari lagi last tarikh umumkan pemenang tak tahu bila okey..

Ain Zulaikha said...

@HZQH

hahaha lambat hzqh tido yek.. thanks :) semoga murah rezeki..

Ain Zulaikha said...

@m i m i

terima kasih :)

Ain Zulaikha said...

@penaberkala

terima kasih pena :)

Ain Zulaikha said...

@Zetchi Henry

belum lagi.. hahahaha pemenang lambat nak keluar ah.. hehehe

Ain Zulaikha said...

@Anna

hehehe mungkin hujung tahun..

Ain Zulaikha said...

@Bunny_Ann

:) u too..

Ain Zulaikha said...

@Cikbelog

hahah buat lawak yek

Ain Zulaikha said...

@WZulhilmi

LOL tu.. hehe

Ain Zulaikha said...

@faraheartbeat

for sure.. hehe

Ain Zulaikha said...

@Amna.Qadeeja

thanks mai :)

Ain Zulaikha said...

@mr.panda

gud luck panda:)

Ain Zulaikha said...

@FH hehehehe thanks join

Ain Zulaikha said...

@hiro

kah kah kah ni waras ke tak ni? =.='

Ain Zulaikha said...

@~Dr.CiNta~ orite ;)

Ain Zulaikha said...

@Putri Cahaya a.k.a MiRa

:)

Ain Zulaikha said...

@EkaWeird

hahaha ada ke? ni yang nak jadi ahli politik ni

Ain Zulaikha said...

@Shidy

hahahaha insyaAllah..

Ain Zulaikha said...

@Fxysche Nas

akak, hehe tak pe.. thanks drop komen..

cik aied said...

hihihi...juri2 sume hebat2 la..takut plak..hihihi

Betty Liar said...

xmenang pun xpe. :)

Miss SB said...

join jgn tak join! dup dap dup dap smbil tgu result. ngahaha..

AdiaLuze said...

Waahhh...Ramainye juri..gerunnye...Hehehe...Sapa yang lom join tu, meh la join!!!Besssttt ^___^

mia myashie said...

heeee...sudah faham sir!! =P WAH2...dug dag dug dag jntung nih....hope der rzki sbb first time msk contest dlm blog.. =) tq sbb anjurkn contest y mmg mnt sy!!

Miss SB said...

judges bukan main lagi..sumenye ber'tukang'..ngahaha..

Siti Arinah said...

terima kasih Ain...
nama sy dah tersenarai pun...

Hanim Mahali said...

berdebar-debar macam nak hadapi anugerah bintang popular...hehehe...

Zetchi Henry said...

eh kenapa bad mood ni..
jenguk2 blog zetchi
ceriakan diri okay?

MizRayy said...

berdebar nie.. hikhik..

Ain Zulaikha said...

cik aied : jangan takut, dia orang makan orang sikit je tuh..

beth : are you sure? hahahhaa

miss sb : hehehehe gudluck

adialuze : :)

mia : insyaAllah..

siti arinah : ok :)

hanim : andalah bintang.. hehe

zetchi : hehehe okey

mizrayy : hehehheehehehe

Alyah Bakar said...

tak sabar sabar nya :)

Ujang9897 said...

saya dh menang ker..hahahaha..

Muslimah Optimis said...

salam.. terima kasih atas peringatan..siapa menang ye?? hehehe.. nak ucap tahniah pada pemenang

Miss Lemon said...

hehe sori lmbt
baru on9 ni
ok tengsss
wish me luck!
:p

N Athirah said...

baru bca hari ni...hehehehe...

EIGHT IS SAMANIAH said...

salam...bru online setelah seminggu sibuk di kampung..hope masih belum terlambat