Dec 8, 2010

Lulus! Lulus! Saya Lulus!

Semalam sibuk sangat, 400 soalan untuk semalam?  Gila apa!  Wahahahaha nyawa-nyawa ikan je dowh, agaknya kalau kena cekik teruih mati.  Memang tak dapat tengok dunia ni lagi dah.  Takpe-takpe, Alhamdulillah syukur! syukur!.  Sekarang pulak penat sebab penat berfikir.  Otak ni , kalau derma dekat orang, tak kisahlah orang kaya ke, orang benua ke,  orang-orang pun tak nak guna pakai semula otak saya ni.  Hampa!

Kali ni saya nak korang tengok header saya dekat atas tu.  Tengoklah kejap je.  Pointkan cursor dekat header saya tu.  Hehe.  Cantik tak?  Hahaha.  Cantik tak? Hahahah.  Diulangi ya.  Cantik tak?  Kalau cantik sila bagi duapuluh cen. Saya mengaku ya , header saya berjiwa kanak-kanak yang baru belajar melintas jalan.  Tapi saya sangat suka dengan kecantikan dan menampakkan keayuan yang seperti wajah pengasas Sendayu Tinggi.  Ngiahahahaha.  Nyata Jelita.  Eh, itu trademark jenama tudung. 

Kalau awak semua nak tau, yang buat ni blogger jugak.  Handalkan?  Saya kata handal sebab saya sendiri tak reti nak buat.  T___T  kasihani lah saya.

Okey, masa untuk berehat selama beberapa jam.  Malam nanti saya blogwalking balik.  SOrry lah kalau tak terbalas jejak.  Huhuhu.  Siapa yang join kontest saya, nanti saya update nama awak.  Siapa yang nak join masih lagi ada masa, banyak lagi masa.  25 Disember 2010 tarikh tamat tempoh .  Tak payah lah kretif sangat.  Hahaha.  Join je, nanti dapat free-free je saya promote link awak dekat blog ni.  Walaupun blog ni tak seberapa.  T___T jangan kutuk!

24 komens:

wunny said...

sangat comel header!
:)

aliesha kirana said...

wahaaaa...sgt cumel la..jeles diriku melihatnya.. lalaala...baik! nak join kontest, tapi tggu diri ini tak busy yer..teheee~

ღ TeRU²bOzUღ said...

comel gila header ! nak jugak awak ! hee

waRDah a.k.a QiQi said...

hehe.. mmg comel la header awk.. :)

credit to org yg buat.. :)

Fariq said...

wah mmg cntik la header tu,,
siap bley maen2kn lagi,
tapi blog xberat ke pakai flash??
konpom beratkn,,

Special Tribute

Cik Gallus Gallus said...

kak... jealous gile tgk header akak..
geram ye.

rossoneri said...

wah kat header ada magic2 star eheee

Zana :) said...

terkeluar kabus asap kat header . agaga .. nice :)

HZQH said...

wahhh bestnya header diaaa!! jelesss :(

ejulz said...

waaaaaa...

Kamil ace[tm] said...

400??soalan ape tu..

Puteri Iqa Izyan said...

wah.comel gile3...
:D

shahjiehan said...

nk bli kete smata2 utk drift je ke??ade lesen kete dah ke?

Muhammad Farid said...

Hahahaha speechless. x tau nak kata pa tp ain ni memang kelakar habis.

ak1 said...

gud nite

The Nurul said...

comel sangat sangat tapi bila i nk buat rasa tak seswai je.

-telordibasuh- said...

haha..asap2 tu bile maen kat bontot bool cma die kentut je ain hahaa

Ain Zulaikha said...

wunny : thanks :) hehehe

AK : waiting .. :)

teru : kalau nak kena la tempah ok.. hehe

wardah : hehehe comel kan? haha

fariq : tak berat pun , ok je ni ha..

gallus : hehhe, kalau nak boleh je.. hehe

ross : bukan star la, bunga la... T___T

zana : hehehehe

hzqh : nak 1? hehe

ejulz : waaaa

Kamil : adalah.... hahaha

iqa : comel kan? haha org tak kata saya comel, blog comel pun jadi lah..

shah : bila masa sy kata saya nak drift? huhuhu

farid : huhu lawak ke?

aki : gud nite?

nurul : hohoho kenapa pulak?

penaberkala said...

NICE ONE
cantik, menarik, memanmg da bomb
mmg suka pink eh? haha
nk join kontest tu nnt

ada mokhtar said...

memang terbaik r.... cantik sgt2.. suka2!!

Solihin Zubir said...

bool comel! hehe..
camne wat header kasi ekor kuceng tu gerak2?

akma leeya said...

wah3...
sy nak ugak..!! nak ugak..!!
sy nk bool..!! egegege

twinkle twinkle said...

waaa suke suke header tu;D

EzzEddin said...

waahhhh.....
very the cute ain..