Dec 18, 2010

Zairie Perlukan 50 Bloggers!

Just wanna tu inform that Abang, cewah kasi ayu sikit panggil Abang Zairie memerlukan 50 Bloggers for his Gempak Bloggers 2011.  Veli intelesting rite?  OMK!! Ain watch out your spelling is long eh eh wrong.   Okey, we 1 Malaysia right, need to speak in Malay.  Ngiahahaha. 

Saya dulu pernah join Segmen Saya Nak Join Kenali Blogger Oleh Zairie , dan dia telah pun review blog saya di sini , haaaa kembang kempis kembang kempis kuku saya taip terima kasih daun keladi dekat Abang Zairie.  So Abang Zairie terima kasih sekali lagi.  Saya tengah minum air milo, nak sikit?





Saya save gambar ni, dan gambar ini Abang Zairie save  nama " cats ".  Nak tanya Abang Zairie, adakah ini kucing jenis terbaru? hehe gurau je.  Jangan marah ye Abang Zairie, saya tergelak sorang-sorang malam semalam.  Hehe.

Ish, tak rugi join, bukan senang blog kita nak ada list dekat bloggers lain.  Kalau yang lain nak blog awak ada dalam blog list Abang Zairie boleh lah datang ke  Blog Abang Zairie, klik klik gambar atas tu ya.

7 komens:

Zairie Husin said...

hehe.. ain.. sebab apa name cats..?? sebb header ain kan ada pic kucing.. kan2..? hehehe.. pape pun.. thanks ye ain.. =)

kembatolo™ said...

tinggal lagi berape kosong?

Izzat Aziz said...

nak join tapi kena buat entry tu yang tak best tu.. hehe

Ain Zulaikha said...

zairie : sama2 kasih

kemba : banyak lagi kosong :)

izzat : alaa buat pendek pun boleh lah.. hehe

Amirrah Zawani said...

wahh teringin nak join gak la :D

hiro said...

pensen blogger gini mmg gua tak bape kenan.

Ain Zulaikha said...

@amirrah : join la :)

@hiro : huhuhu ok2