Feb 5, 2011

Secret Admire


Jom lah cuba Pixton , best woooo.  ok bye.  continue assignment!

67 komens:

syufaa said...

heee~ mcm beshh jek!

fairuz said...

sy kat sini. carilahh. keh3

JIJI YU said...

muahah ni game yang bes ni...boleh wat katon senirik lak tu

Amzar Syazani said...

Hehe best la bace entri Ain , jom tolong amzar wat pihan
http://diariamzar.blogspot.com/2011/02/nak-beli-phone-baru.html

Bazilah said...

dah cuba tapi taktau nak buat jalan cerita ape..tah pape mengarut haha btw, best pixton tu! :D

Anati Soki said...

hehehe...sbb taktau dia tinggal kt mana la org pnggey dia secret admire kan? hehehehehhe

TunTeja said...

omaigodddd..nape comel sangat kartun ni! HAHAHA

syafiqah :) said...

Haha, okay comic simple yg best :D

^cahaya_harapan91^ said...

cik ain ade secret admire ek?sapa kah gerangan org tu..hhuhu

yatie's EPISODE said...

hee. secret admire i kat bumi jugak. hekhek ^^

Fariq said...

secret admire?? abes tu camne ngan ai ni?? :p

bukan photographer said...

xpaham..knp kalau xpakai tudung pakai topeng plak... =_="

ak1 said...

saya pon da reti wat..tq to you..muahh..

crayon said...

chet.. ingatkan nak bgtau sapa secret admire dia.. hahahha

APi said...

comel..^^

shida saje said...

hehe..sape la yg bertuah tuh ain =)

wunny said...

haha besar nya masalah. :P

Solihin Zubir said...

hahaha.. comel! nk kna blaja gak ar guna pixton.. heheh..

Along Tapa said...

owh..takpe..aku ada..haha..

kalo orang suruh pilih, aku pilih secret recipe..kenyang...tak macam secret admire..

Gorengbaek - Cinta itu....

Hangit Habis dah - Ke mana aje baran ko tu boleh pegi...

Uchi kay-f @hmad said...

ini betul2 ke cobaan cik ain?
wah nnti klu dah jumpe kat ner secret admire tu nyorok sharelah iyer...sharing is caring kan?

ngeh ngeh :p Daa....

chairooL ruLez said...

siapekah ? wah mentang2 dah glamer maen secret2 admire lak skrg ea....hahaha

Fitrihadi.com said...

wuu ok gak kartun ni.. buat ar lagi..maybe kisah cinta ke mesti ramai yang suka hehe

Ain Zulaikha said...

cubalah, seanng je sebenarnya, cuma perlu fikir dulu jalan cerita apa nak buat.. buat lah :)

thanks semua sudi komen.. :)

bantalbucuk said...

cuba guna friend finder..hehe..pape pon..sangat comel komik & kartun ni.. :D

rossoneri said...

haha ain dah obsess pixton

dabuldahi said...

fuyoo... sampai sekarang pon taktau kat mana tinggal? ish3

SYAFIQ TENGKU said...

hehe..ni betui2 xde keje la ni wat mende ni kan..hahaha

i pun ada scret admire..tp kat bulan

ahmad endo said...

bestlah....aku nak buat tak reti n malas....tapi lebih kepada malaslah...hehehe

nis humairah said...

buat kartun sndr?

sumpit said...

anda ditag utk contest henpon free

HonEyBuNNy said...

suka tgk katon tu pakai spek mata itam..hehheheh

Kisah Cinta Kita said...

pandainya akak buat komik.. tahniah ye.. banner akak dah pun sy letak.. thanks taw 4 sharing.. Kisah Cinta Kita

sitihanisahali said...

kreatif nye....jeles..hehe..

Amna.Qadeeja said...

ain ! kemanakah kamu mghilang??hehehe cm besh je benda nih nk try jgkla nt heee :D

~hAKim ZaiLAn~ said...

kalau dah tau xsecret la cik ain.keh3..
btw,skung da maju ek..da xpakai tangan da..hek3..ade masa nak try gak la pakai pixton ni..tggu lappy baru..huhu

... said...

as salam...
syukran...saa suka :)

Nordin said...

Haha.. Berdegup kencang tengok perkataan 'secret admire' tu.. :D


Apa2 pun, sudi2 la join bloglist ni ye :)


Jom Join Bloglist Burungman

Ujang9897 said...

ade je kt sini..hee

emieysandra said...

spe scret admire tu?huhu..

Scya LollitA said...

wah33 .
tetibe teruje hehehhhh .
siapakahhh ?

Raji berkata said...

hahaha padat dan best komik nih eh =.="
mcm kelakar pun ada watak perempuan nih
huahua2

Imran nyambek said...

abang imran tinggal kat planet namek

mie said...

wow!!
kena try ni..
ehehehee

EmanCloud said...

amende tu? komik?

She's retarded said...

cutenye kartun tu!
p/s: sy la secret admirer ain
kekeke

saharinasaharudin said...

comel je comic ni tau :)

-[miracle]- said...

hehe. cool !
tgl kat bumi eh? woo ~ :D

MIMIE AIZA said...

ececece.. secret admirer pulak yea

A.D.A.M. said...

Kena selidik mana tmpat dia dulu ni. :P

Peminat Katie Holmes said...

waiting~

Mar said...

comel je kartun2 2,.boleh story2 guna ni je lpas ni,.he3

Firdaus Kasim said...

tahniah kak ainz!!

mr.panda said...

arghh..seksii...seksiii..ahaha..ain ain..comel jek..:)

E.d.Y said...

haha..sadis betul

De Mois said...

Nak tau sambungan..hehe

Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

AIMAN said...

ain cantik la.. kartun cantik
=)

Nurulbadiah Lai said...

comel je entry

ejulz said...

waaa.. sape la yg bertuah tu ek? hiHi

ejulz tag ain tau..

http://kampung-kameq.blogspot.com/2011/02/contest-sukan-itu-bergaya.html#links

Cikbelog said...

ain wat katon ni guna pixton ek? macam bes je.nak try lah.hehe

HaNTwO said...

camne nak wat ni ain??? ajar pokcik leh??? ASAP!!!

AdiaLuze said...

Siapalah agaknye si SA yg bertuah tu yek...hehehe *wink3*

✿ CikCimi said...

ain !
cantek katun.
cmne buat?

ecah said...

pixton ni ape sbenarnyer.?

Ain Zulaikha said...

pixton ni sejenis komik online, so korang boleh reka je apa yang korang nak.. kartun ni boleh ubah sesuka hati korang, nak buat reak sedih ke apa ke, tapi muka orangnya opkos lah ada yang sama betul tak, so korang kena explore la sebab pada mulanya saya pun tak reti gak, lama2 reti jugak sebab mmg dah tak de kerja kan mmg suka lepak kat blog.. kih kih kih.. then korang kalau nak saya buat cara buat tu mintak maaf lah sebab bukan sekarang.. hehehehe thanks for those who comment this entry.. very the appriciate and i will go to your blog as soon as Im not bz .. T_T

... said...

as salam..
komik comel~ haha..syukran~
saya sedang meng-explore web tersebut.tengok mana yang berkenan.ingat nak buat entri bergamabar tanpa ayat berjela-jela ;)

shahjiehan said...

cute je katun2 ni.. nk buat camna ea..

ardinihumaira said...

yeay dni nak cuba jugak :D