Feb 28, 2011

Surprise!!! Kadang-kadang menyakitkan.

Assalamualaikum




Wow!  Ada contest dari blogger baru a.k.a BLUEPINKieY.  Contest untuk pasangan yang sedang di lamun cintaannn!  Iaitu Contest Sweet Couple with Sweet Story.  Ye lah, kalau tak pernah bercinta tak kan nak join kan.  Kau nak cerita pasal apa?  Nak bercerita pasal " Sweetnya saya berjalan-jalan dengan kucing kesayangan saya ? "  Owh peluisssslah!  Tak kuasa!  Mari saya mulakan cerita saya .



Cerita adalah rekaan semata-mata oleh saya sendiri.


Saya tak join , ini cuma contoh saya je.  Kalau saya join lagi satu hadiah tu nak bagi siapa?  Kena tunggu dah declare.  HAHAHA!!! tak lawak.  T__T


Hadiah dia adalah berupa

Third Prize : Couple Keychain
Second Prize : Couple Teddy Bear
First Prize : Couple Shirt!!!


Saya promote untuk memeriahkan lagi contest di blog kawan saya tu. Kepada pasangan yang sedang bercinta, couple-couple ke, suami isteri ke,  elok join contest ni.  JOM lah JOIN!!!

61 komens:

sya hassan said...

haha.. xpsl2 dpt pelempang.. tapi free2 dpt hug.. haha

Uchi kay-f @hmad said...

eh joinlah nnti klu dpt kite share berdua iyer ..ngehx3..opss........

tyka chou said...

uhh..nk join. tp xde bf la plak..hehe

cik blink blink said...

comel kartun tu....

JIJI YU said...

haisy..ni dah halal ke ni..ahha

Cik Yana said...

Alaa hadiah semua couple-couple. Nak bagi kat sape satu lagi? Hehehe~

Hasnah Abdullah said...

Alahaiiii...tak boleh nak join :D

Miss Bluepinkiey said...

thx!!...GBU banyak2..:)

Rina Rossoneri said...

saya xlayak...mwahahah

Fariq said...

ooo.. lega rasanya.. ingatkan betul2 dah berkapel... baru nak kecewa kejap.. :p

latest -
-DoFollow Kan Blogspot Anda Sekarang...

penaberkala said...

ain, nape tak join?
baru nk baca kisah cinta cik ain zulaikha,hahaha

nice komik
best kan guna pixton?
memang suka buat komik eh kat blog?
unik la blog ni
keep it up, u r so creative

misz molecule said...

cam best je kartun tu..
len kali buat kena kerat terus.hhahha




lme xdtg cni:(

MiszMaryaNe said...

hehe,
sweet2,
bru je smlm bestday akk,
tp xdptla suprise yg cmtu..=P

Raji berkata said...

hahaha romantis btol cter ;D
nk join gak lah
cmbest jer nih
hohoho

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahahha...dialog lawak tol..hahha..
xbcintan cintun xleh join la ek..huhu..

APi said...

meh declare ngan saye meh..


wahaha..^^

shida saje said...

hahhaa..sweet giless story Ain =)

Ain shida tgu nih pnyertaan Ain ~

EmanTheHalia said...

x leh bla burung tuh! hahahah

dabuldahi said...

asal muka laki tu macam dabuldahi yang comel tu? ish..

suffer8zine said...

uikkk banyaknya katak :P

Terkini : Jual Aiskrim Susu Badan?

syufaa said...

ouhhh..sweet contest! hihi..bgus ye pomot contest kwn.. :D

yatie's EPISODE said...

haha. kelakar lahh. sekali kena pangggg~ hihi

eh, hari lahir 4 ogos ke?? same lah dengan yati kalau mcm tuuu!!! hah. teruja yati. ^^

nis humairah said...

wahaha,
besh2.
tp ta dapek nk join la en,
=D

Qaseh dalia adelia said...

haha kelakar pulak kartun tu sis

She's retarded said...

sweet je. macam makan gula-gula tapi tak elok sebab gigi boleh rosak

ejulz said...

waaaa.. gud luck.. xdpt la nak join ni.. heHe

Amna.Qadeeja said...

haha sengal je ain nih pang di situ bwahaha

bru nk dgr kesah cinta cik ain hehe ce citer ce citer ngeeee ;D

Nazirul said...

amboi,jiwang sekarang

Rashid said...

wah garangnya ..


Orang pompuan ni selalunya sangat sensitif ngan tarikh-tarikh .. orang laki pula selalunya mudah lupa .. Maklumlah dalam fikiran orang laki selalunya fikir perkara-perkara yang besar. hehe ..

Panggg!! tapi akhirnya dpt peluk kira okeylah tu..

Plain Jane said...

haha. akak tatau. jom kapel! kekekek

crayon said...

dahsyat jugak imaginasi ain kan.. hahahaha..
jiwang gila kot

Bro Fit said...

hahaha best gak kartun awak ni..

Sophia Rani said...

hahahaha.. comel giler.. tapi last2 peluk gak.. syg tu mesti syg kan.. hehe

Sophie Al-yahya said...

wowww..menariknya contest ni.. =) *tetibe berangan pakwe sendiri*

bantalbucuk said...

haha..comel je komik tu..dah kena pangg..lepas tu baik pulak.. :D

Anati Soki said...

contest lg.. ulalalalalallalal

ak1 said...

saya da baca da...!!! hahaha...

Puteri Iqa Izyan said...

muahaha.tak pepasal dpt lempang :P

MIMIE AIZA said...

hahaha.. untunglah dapat peluk..

ciknabil-a said...

ain mmg xda bf ek? hee..

-[miracle]- said...

hahaha. kene lempang tapi dapat hug. cool perghh..
untung laa :P

Zuratul Ain said...

Saya ada gf sahaja buat masa ini.tak ada bf.hihihihihi

pilotHans said...

mmg sweet.....

tp yg duk gelap2 kt bukit sorang2 tue camne....klo bf bwk tue aku xheran...pi sorang2 ppuan x takut ke? hahaha...mungkin ade story disebaliknyer..hahah..jgn marah cik ain.....

emieysandra said...

yup2..kdg2 ia akn menyakitkan, ermmm =.='

Encik Psychopath said...

halamak kene pang. Nk join tp tak romantik dan kene sedar diri yg diri ni single. ok bai.

sumpit said...

wah bestnyer... emm sedang berfikir2.

meh meriahkan debaran x-studen spm 2010

shahjiehan said...

o0o... x cinte x leh masuk la ea..sob3...

HonEyBuNNy said...

mcm best ja neh...heheh

Mr. Swift said...

Haha, comel gila katun tuh.
Sendiri lukis? Wooo. :p

nora said...

jum kita couple 2org jum
jum ar jum ar jum arrrrrrrrrrrr

ENTRY HOT : Senyum ^_^

areteacar said...

comel!!!

✿ CikCimi said...

nak join tp mcm ne nk cite nih.
=.=

twinkle twinkle said...

ahha unik jln cite :D

Lilyel said...

Salam.
Saya tengah buat survey pasal blogging untuk thesis saya. So, kalau berkenan sudilah isi questionnaire di bawah ini. Thank you so much 

https://spreadsheets.google.com/viewform?hl=en&pli=1&formkey=dGlZbzRKVmtxWWhPOWt3c0hIdzF5T0E6MQ#gid=0

Salam,
Lily

FarhanaFabulous said...

nk join tp single camne? hehe..

Firdaus Kasim said...

tak nak la join sbb saya masih single, tiada pasangan..

http://kisahcintasayang.blogspot.com

blog yang hot tapi x hot mana pun.. haha

IftiMonstaa said...

haha lawak ke komik tu

Naddia said...

uwaaaa!! nk join! tp takut readers muntah darah kalo bace kisah chenta ku...
nseb bek ang tak kena sound dgn examinor..
bulu2 keramat

senah dan bedah yang noob

nadia natasya said...

hahahaha. comel gilaa cerita tuu :DDD
tapi saya pun tak couple lagi
study dulu laa (:

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

cerita dah best... tapi bukan dia punya pula..
hehe...
(n_n)

Anonymous said...

buy valium no prescription buy valium without a rx - where to buy valium uk