Mar 20, 2011

Sorry i am not feeling very well

Assalammualaikum...

Semenjak banyak assignment kena fikir, saya jadi muram.  Muram kerana risau assignment banyak lagi yang tak siap.  Lagi-lagi assignment group lagi lah aku pening.  Tapi kali ni bukan nak cerita pasal assignment, peduli apa korang pasal assignment saya kan?  cembeng.


Inilah assignment tambahan saya semasa cuti.  Bak kata orang, assignment cuti-cuti cinta.  Selama seminggu.




Bayangkan saya telan semua ubat ni dalam 1 masa!  Hebat bukan?



Oh, kesian blog saya terdampar di pulau.  Facebook pun bla bla belah!


Ini siapa bagi??  Cepat cakap!! Terima kasih banyak-banyak.  Di sertakan dengan coklat masih lagi tak makan, takut ada "racun", macam Snow White .




Sakit makin pulih tetapi migrain,batuk,sakit perut dan sakit dada masih ada lagi.  Patut ke saya pergi jumpa doktor kerana kesakitan dada akibat batuk yang kuat?  Sebab doktor tu dah lah lelaki, hemsem pulak tu.  haishhh!


Terima kasih also to who prayed for my kesihatan.  :)  Alhamdulillah.


Sekarang ni saya cuma harap saya nak dapatkan suara asli saya, kesihatan pulih dan ada orang kat sebelah saya untuk saya bermanja. Sila-sila.


54 komens:

dD Fabulous | sitekateki said...

makkk oiii...banyaknya ubat...

-[miracle]- said...

banyaknye ubat. eika ta suka makan ubat ! =='
ain, semoga cepat sembuh :)

suffer8zine said...

semoga cepat sihat ye :P

http://suffer.frenzyfm.my/

twinkle twinkle said...

semoge cpt sehat :)

Myra Ayreen said...

Ain Zulaikha kena makan ubat okey?

Uchi kay-f @hmad said...

emm patutlah ok sile patuhi arahan ,mkn ubat elok2 ok..Daa :p

Honey Daa said...

ok nak ada org bermmanja .. haha .. noty uuuu ;D

syufaa said...

ciannn..it's okay awak..u really need a lot of rest..since tgk ubat awak beratur tggu mse utk dimakan..hehe..byk tuuu..

Rina Rossoneri said...

ohhhh doktor hensem???hari2 kita pegi mwahahaha

iwan_dextrous said...

t8 care of yourself..insyallah sembuh dgn cepat..^_^..

pasni leh dah g jalan2..hahah

il ya na said...

get well soon babe, byk gila hobat!

De'din said...

jgn lupa makan ubat !
btw, semoga cepat sembuh

ak1 said...

saya mrajuk...saya xnk komen..!!

^Laila^ said...

semoga cepat2 sembuh.. do take a good care of yoursef,k!~ ^^

MIMIE AIZA said...

ain dah pergi klinik panel ayah ke?? ada smpaikan salam dekat doctor tu x??
hehehe....

PiKOk said...

semoga cepat sembuh..:)

best kalo dpt jumpe doktor hensem..hihihi

JIJI YU said...

syafakillah..banyak obat oit..nak sikit

Miss Bluepinkiey said...

ye saye ye yg tlg amek barang tu ye kat pintu ye...:D

Syafiq Rosli said...

lol..semoga cpt shat ye..

Nizam said...

ubat makan ikut masa...
kalau rasa tak tahan pergi jumpa doktor lagi sebelum makin mudarat..

moga cepat sembuh yer..

Haziq Padie said...

bln org sakit,,hahaha

Qaseh dalia adelia said...

semoga sis always sihat n cepat sembuh ye

sumaiyah mokhtar said...

ouhhhh banyaknye ubat, semoga cepat sembuh ye syssss ;)

azi nur said...

aloo loo siann gajin2 mam ubat...xjadik nak blanje kep c ...hohoo

b.r.u.t.a.l.s.o.l.o said...

salam
gua doakan lu bahgia

analia buyani said...

rajin2 ye mkn ubat..smoga cepat sembuh =)

Zuratul Ain said...

Get well soon Kak Ain!Lama Kak Ain tak update dan blogwalking.

Amna.Qadeeja said...

ain,cepat sembuh ya ! ;)

Solihin Zubir said...

ramainya ubat yg ain kna makan.. heheh.. sian..
smoga cepat sembuh ye..
nnt bleh manja2.. haha..

Raji berkata said...

alamak byk betul ubat kau kena makan ;D
semoga sihat weh ^^

dabuldahi said...

:)

qellissa said...

hope u recover soon...best kan sakit2 ader org bg ceklat..romantik..

yatie's EPISODE said...

byk betol ubat. ish2. yati akan pilih ubat tertentu je slalu makan. hihi

abdul hakiim said...

semoga cepat sembuh na kak cik

~hAKim ZaiLAn~ said...

semoga cepat sembuh cik ain...

ecah said...

samelah..x sht juge ni..

nostalgiaku.com said...

semoga cepat sembuh ok ..makan ubat baca bismilah ok..

ciknabil-a said...

jaga diri ea? ubat jgn lupa makan ikut time. miss you ain.

Sarah Mohd Saleh said...

take a gud care ain ;))

epaa chenta said...

get well soon (:

miszlullaby said...

cpt2 sihat =)

emieysandra said...

get well soon dear!

caliph shuriken said...

byk ar ubat.. smoga cpat smbuh ^^

latest en3: hayabusa di taman sakura

missh aryeika said...

la , siannye :(
moge cepat sembuh yea,jgn lupe makan ubat ikod time tau ...

Puteri Iqa Izyan said...

jangan lupa makan ubat ye ain..

ubat batuk tuh tak best :P

Naddia said...

wah..ubat yg sgt sikit! bak meh..nk telankan separuh^^

cepat2 sembuh leh la ngorat abg ensem

nseb bek ang tak kena sound dgn examinor..
bulu2 keramat

senah dan bedah yang noob

anishamzah said...

ain ! get well soon okay ! smile always :))

APi said...

tak sihat lagi ke ain?

Cik Yana said...

Cik Ain student UPM ek? Same la kite. Tapi cik Yana dah alumni. Hahahah~
Semoga cepat sembuh ye. Rajin-rajin makan ubat tau :)

Lots of Love,
Cik Yana

AIMAN said...

get well soon cik ain =)

fyna said...

doc hensem? hehe amboi2..neway makan ubat banyak2 k..nanti sihat boleh main kejar2 eh tibe2 =.=

Cik Su Life Cycle said...

uish.. takkan la banyak ni ubat nak kena makan.. gila badan penuh dengan ubat je.. nnti makan herbalife ok.. insyAllah sihat

nadia natasya said...

get well soon (:
banyak gile ubat nk kena makan -.-


www.natasyaeve.blogspot.com

Orkid Edyliyne @ OrkEd said...

banyaknya ubat...
kalau OE mesti rasa macam nak nangis kalau kena makan ubat banyak2 macam tu...
semoga cepat sembuh ye....