May 19, 2011

Al-Fatihah kepada arwah abangku Hakim Kamal owner Telordibasuh

Semalam atau kelmarin tubelawak beritahu saya Arwah sakit, pagi tadi tubelawak kasi Ain tengok keadaan Arwah.  Arwahyarham Hakim Kamal a.k.a owner blog Telordibasuh telah meninggal dunia pada 19 Mei 2011 pada jam 11.00 pagi. 


" Telor.. Ain tak sempat nak jumpa telor.. kita dah janjikan nak jumpa ain ambil baju telordibasuh by hand dgn telor?  Jaga diri baik2 dekat sana ya, Hope Telor tenang kat sana.. Telor baca tau entry  ain ni.. Ain nak Telor tau yang Ain memang nak sangat jumpa Telor.  emm selamat tinggal telor.. "


Hakim Kamal seperti abang saya sendiri.  Even saya tak pernah jumpa Telor, tapi  pemergiaannya sangat terasa.. will missing you...


Al-fatihah...

62 komens:

YONG JIAO XIU said...

innalillah....al-fatihah...semoga ditempatkan dikalangan orang-orang beriman.

Ayeem Jemain said...

sobs.. waaaaa

mad khaz said...

al-fatihah

APi said...

innalillah..
semoga roh beliau dicucuri rahmat Tuhan..

bact said...

T__T

sya hassan said...

al-fatihah tuk arwah..

*masih lagi terkejut..

De'din said...

baru tahu ptg tdi
al fatihah

blog-tips-kurus said...

semoga rohnya dicucuri rahmat..


*suka blogger lukis kartun. syg x dpt follow skrg-maxis slow.. :(

padle said...

alfatihah tok arwah...

cik heroin said...

al fthah

mimpi itu seperti main galah panjang

Liey Yatiey said...

Al-Fatihah ..
Semoga beliau ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman ..
Sabar2 :)

suffer8zine said...

Al-Fatihah :')

Miea said...

sedih sgt.. selalu tunggu nak bace entry2 dye. tapi dye da tak de :'(

al-fatihah.
semoga dia ditempatkan dikalangan org2 yang beriman disana, amin

dak eina said...

al-fatihah tuk arwah ;)

neyra shazeyra said...

terkejut sgt sbb tunggu baju dia... kenal dia pun dr adik.... tgh tgk wayang td ada org bgtau :(( alfatihah

HAZWAN17 said...

al-fatihah untuk arwah...
semoga ditempatkan dengan golongan orang-orang beriman

Scya Lollita said...

kembalinya arwah ke rahmatullah merupakan peringatan untuk kita yg msih hdup..

innalillahiwainnailaihirai'un...

al fatihah utk arwah

bantalbucuk said...

al-fatihah..semoga rohnya dicucuri rahmat..aminn..

Uchi kay-f @hmad said...

al-fatihah !!!

mati itu pasti...hidup insya Allah

adrinaqamarina said...

baru tahu yang adik beradik arwah pon ada kat egypt juga.

at least, baju dia tu ialah kenangan buat kte dari dye kan?

:')

De Mois said...

Yupp..1 kehilangan yang amat bermakna. Takziah kepada keluarga. Al-fatihah..


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

JIJI YU said...

hurm..indahnya ukhuwah kan..

d_LA said...

tu rrr, terasa la gak kehilangan even kenal melalui blog je..sedekahkan Al-Fatihah untuk arwah..semoga arwah tenang di sana...

Dee Chicuita said...

innalillah. kita follow belog telor, tak sangka ye T__T


smoga roh dia tenang di sana..

Budak Giler Cadbury said...

doakan die semoga die di tempatkan di kalangan org yg beriman ... al-fatihah

raziems said...

al-fatihah kepada beliau..

HonEyBuNNy said...

al-fatihah....

arwah selalu datang tglkan link dia kan...sedihnya...

shida'R said...

al-fatihah~

Amirrah Zawani said...

akan merindui telor..
sedih sgt.. bila baca entry pasal telor mesti menangis.. telorrrr :(

Amna.Qadeeja said...

Inalillah,Al-fatihah..
xsmpt kenal telor dgn lbh rapat..
yup, we will missing u telor. :(

Wanie said...

sgt terase khlangan arwah...:(
al-fatihah..

m!3yr4h_LolLy said...

al-fatihah. smga dia aman d sana

emieysandra said...

semoge roh arwah dicucuri rahmat.

ira93 said...

al-Fatihah.
semoga dia di tempatkan dalam kalangan yg beriman :)
kita yg masih hidup ni berbanyakkan amalan dan amal ibadah~

adan said...

al-fatihah.. semoga arwah ditempatkan di kalangan orang yg beriman.. takziah buat family arwah..

Tuan Penasihat said...

salam ain.
banyakkan bersabar k.
TP pasti ramai yang terasa kehilangan arwah.
banyakkan sedekah al-fatihah buat arwah.

cik qiqilala said...

alfatihah...

Ary ariasputera said...

al-fatihah.. semoga rohnya dicucuri rahmat..

darxniq said...

sedih plak aku bace dalam quote tuh,...ermmm..sabr la awak..nk wat cam jer...sume ini telah ditentukan..

Al-FatihaH Kepada Pemilik Blog “Telordibasuh”

Anak Wak Mail said...

innalillah..semoga dia ditempatkan dikalangan orang2 yang beriman..=)

Cik Muda Sae said...

semoga Allahyarham ditempatkan dikalangan orang -orang beriman
.. amin

raihana said...

al-fatihah ..

YOUsoF said...

Al-fatihah.. Allah lebih sayangkan arwah.

sahromnasrudin said...

al fatihah utk arwah..semoga rohnya ditempatkan dikalangan golongan yang beriman

CutieIntan said...

al fatihah...semalam bila baca entri-entri pasal arwah, rasa sayu jer..arwah muda lagi kan?

syufaa said...

al-fatihah.

cikida said...

smga arwah dicucuri rahmat..amin..

EZAN IDMA said...

alfatihah

Syafiq_Elf said...

Al-Fatihah ..

mai said...

Betulke ni??? Sy silent readers dier. Baru je dpt tahu melalui blog ni dan masih tak percaya sampai sekarang:(

Alfatihah untuk arwah...semoga beliau ditempatkan dikalangan org2 yg beriman...

Miss b said...

mcm tak sangka kan.

tuhan nak ambil nyawa kita sekejap je. tak kita duga.

**::CIKNUURUL::** said...

takziah untuk keluarga arwah,..msih trkjut sbb bru bbrape mggu lps g jenguk sne,.hurmm,smoga rohnya dicucuri rahmat Allah,.amin,.

Zainick Abdul Malik said...

salam takziah :O
h0pe u can accept it kak ain..

caliph shuriken said...

al-fatihah...

Far8 budak baik said...

baru berblog..
farid terkejut gile..
dy dah pergi..huh sedih..

Tasha said...

siyes akan rindu gler T_T

Puteri Iqa Izyan said...

semoga arwah tenang di sana.
iqa pun rindu kat telor.
dulu rajin jugak bergurau2 dgn dia T__T

DrNurhuda said...

al-fatihah

Solihin Zubir said...

mmg sedih la kan..
takziah..
AL-FATIHAH...

Husna Lana said...

innalillah. alfatihah

[sutera kasih] said...

terasa jgk kehilangannya..sbb dlu arwh rajin singgah tinggal jejak d shoutbox..al-fatihah..

Ce'Wawa Victoria :) said...

Innalillah..Alfatihah utk arwah..slalu folow blog arwah..sggh x sangka..smoga arwah dtempatkan dikalangan para solihin.