May 21, 2011

Sorry for my readers,blogworkers and commentators



Dah banyak kali cuba nak buat entry baru tapi tetap jugak tak dapat nak buat entry.






Eh, ini kira entry baru jugak tak? 


** Sekarang dekat tempat saya Seri Serdang ada Karnival Maybank.  Ada Upin Ipin, Pelajar AF, TV9 dan banyak makanan yang boleh buat kita happy di sana.  Jadi , mari beramai-ramai sampai pukul 4 petang ni.  Kalau ada rezeki jumpa lah saya di sana :)

41 komens:

Admiral Hafiz said...

jauh lak nk g sne

Entry Terkini:
Review FIlem Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides (2011)

d_LA said...

ni kira entry gak ni..hehe..xpelah, blogging pun kene ada mood jugak kan..jgn paksa oke..take care^^

adrinaqamarina said...

tc ain. cari mood tu balik :)

Dea said...

ain wat pe kat stu??.. hehe

**::CIKNUURUL::** said...

xde mood ek?,.g lah jln2 nuh,hburkn hati,.tp ni pon dh update kn,hehe,.cme xsmpat nk bw je la kn,xpe,..smpaikn salam kt org serdang ye,.lame dh xjenguk UPM,.kui3,.

Fariq said...

ni mesti kes syok dok bertweet kan.. sebab tu mood nak menaip entri hilg.. wakakaka..

em tak dpt gi sana la.. jauh bebeno.. grr

Latest -
- Tawaran Sambung Ijazah Sarjana Muda

syufaa said...

nk jln2, tp xde org bwk..
huhuhu..

teha said...

hee ~~ waiting for another story :)

... said...

w'salam..

oo..ni entri juga ni~
hehe. comel je lukisan2 ain ;)
takpe. kalau takd apat, jangan paksa. saya pun berblog bila ada masa terluang ;)


haha~
karnival maybank. saya kat sini juga sekarang ni. sedang ngulau sambil berblog. mana ain? tak nampak pun?
haha. kalau nampak nanti saya snap gambo ain. pastu baru tegur

XD

Red said...

bawak lappy kah, pergi sana.?

cik heroin said...

huehue.xpola, waiting.. kehkeh

bantalbucuk said...

wah..nak pergi la kalu camni..hehe

Amni said...

sapa budak AF yang ada kat situ? nak ikutttttt... hahahahaha....

eLLa said...

xpe2 take ur time;)

Solihin Zubir said...

isu Tiz Zaqyah telah membuatkan sy mental down jugak.. =(

YONG JIAO XIU said...

hehehe patutpun tak npk. igt dah pegi melancong ke mana dah.

Amna.Qadeeja said...

kejar mood 2 blik ain heheh.. xpe2,tggu mood ok blik bru wt entri bru k :)

kaizen said...

keadaan x mengizinkn....

Cik Yana said...

Alaa gedik la dorang ni. Time cik Yana duk kat sane, tak de pulak nak buat karnival. Ni dah balik Terengganu, baru buat. Nyampahnya!

LipIce tak tipu bagi hadiah :)

m!3yr4h_LolLy said...

da kira entry baru la to kot. heee. saya maafkan anda. ecece. ;)

Husna Lana said...

lahh? kat SS? time org dah balik umah masing2 la baru nak buat karnival segala. hukhuk. btw, ain mmg dok kt serdang ke?

xpe, kitorg sggup tggu entri dr ain. hehe ;)

De Mois said...

Haha..takde idea nak buat entry pun dapat buat entry gak. Ni kira entry la gak dik ain oii


Revolusikan hidup dengan SuaraSendiri

MIMIE AIZA said...

bila nak jumpe ni ain???

Puteri Iqa Izyan said...

hee. sokey ain. take your time okeh :))

@juera said...

it's ok..bese la kdg2 nk menaip pn kna ada mood..take ur time dear =)

diana said...

ooo..
sibuk sebab pergi karnival ye??
hehehe

emieysandra said...

xpe2..dimaafkan, huhu^^

HonEyBuNNy said...

ok2...berita di terima...hehe

ila pun xdak mood nk hudate blog...xdk idea sudah..ehhe

azi nur said...

wahhh kene tggu la nih..

Misz-sakura said...

Alaaa, ni pon kira entry baru apa ain.. Hehe, neway, tubelawak puji lukisan ain tuh ahaa ^^

Aimi dan Pakcik Hashim said...

sekarang dah pukul 11 mlm
tade rezeki jumpa di sana

AZANI said...
This comment has been removed by the author.
AZANI said...

assalam ain
sorry bukan cikgu nurul, tapi tubelawak pesan suruh masuk...salam ziarah..

h A n Y S said...

Ala..baru tau ada karnival..memang tak dak rezeki lah den nak tengok si botak 2 tu..haha~

darul_makmur@yahoo.com said...

Salam...nak tumpang promosi boleh tak...klik la sini...terima kasih...peace

Wanie said...

ingat ape la ain ni..
ni kan ade je idea wat entry..hehe

xdpt nak jmpe ain.jauhhh

dyana said...

yaw!!!!haha..cntk gler lukisan.buat entri tentang kak!

http://abcdefghijkldiana.blogspot.com/2011/05/ain-zulaikha-i-adore-n-her-drawing.html

Sufy said...

heheee, xpa..nti dtg blogwalking kt site sufy k..hehe

[sutera kasih] said...

saya pun jarang nk update tiap2 hari..takda idea sgt..kang update setiap saat, pengsan org nk baca hihi

caliph shuriken said...

klau ain ajak 2 tahun lepas bole ar sbb wktu tu intern kt area upm serdang, hikk...

Anak Wak Mail said...

saya faham..tapi say tak sabar nak awak hiburkan hati saya..=)