Jun 5, 2011

Seganas-ganas lelaki dalam hati ada taman laaaahhhhhh

Saya percaya , di antara korang yang ada kekasih hati, toooonnnntu kekasih hatinya selalu mengambil berat.  Ada yang suka dan ada juga yang rimas.  Kot lah..  Contohnya situasi seperti ini.


Bila kita merajuk , tentu dia akan bawak bunga or something hadiah yang boleh kita buat happy. Dia bagi bunga ke , gula-gula ke, cincin ke or rumput pun bolehhhhhhhh lah. 





Kekasih yang benar-benar menghargai kita, dia selalu mahukan yang terbaik untuk kita.  Segala kemahuan kita ditunaikan.  Tak gitu?  Tapi jangan lah demand benda mahal, kot nya dia masih student lagi?  Macam saya suka demand gadget Hahahaha!




Selalunya apabila kita bersedih tentang keputusan pelajaran yang tak memberansangkan, sehinggakan nak bunuh diri terjun dari tingkat dua, dia lah juga merupakan orang kedua yang datang dan memberi kita semangat selepas ibubapa kita.  Hahaha.  Betul kan?







Korang yang kekasih hati ada dekat kolej or U yang sama tu memang beruntunglah, cakap je lapar call terus dapat makanan delivery.  Kekadang tak mintak pun automatik di belinya makanan, even makanan tu kita tak berapa nak suka tentu kita akan makan dengan hati yang happy.  lagi sekali, untunglaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...






Time korang sakit, secara automatik dia terus ke farmasi untuk beli ubat.  Lagi-lagi kalau kita demam tentu dia akan tarik kita terus ke klinik.  Perghhhh kalau saya dapat ni tentu saya kawen terus dah tak nak pandang orang lain.  Hahahaha.










Korang jenis banyak bercerita?  Mesti dia tadah je telinga dia untuk jadi pendengar yang setia.  Kalau korang asyik cakap pasal blog blog blog pun walaupun nak termuntah dia tetap dengar. 


Lagi-lagi kalau korang jenis yang suka membebel or marah-marah, time-time period lagi lah diaorang akan faham. 


Siapa kata lelaki ni ganas je memanjang?  Tak semua okey...  If korang dapat kekasih hati cam gini, tolonglah gari dia dekat tiang rumah jangan sia-siakan lelaki seperti ini.  Bukan senang nak dapat tau.  Janganlah garang sangat or suka buli dia, jangan jadi macam saya.. Kah kah kah ! 

145 komens:

Liyana Zahim said...

Lau buipren stu kampus besla.. Lau jauh xbes.. Wekend je ley jumpe.. Hukhuk..

Belog MTT said...

Suka entri niiiiiiiiiiiiiiiii :) <3
Link ur url at my sweety blogger list dear.. :)

iz said...

Memng lelaki sentiasa cuba utk menjadi teman yg terbaik utk pasangan nya.

JIJI YU said...

aku dah wat cenggini dulu tapi sanggop jugak die tipu aku..honghap betol le..

syrupmasin said...

haha..betol2..lelaki nih baek sebenarnye :D

zacky786 said...

ahahaha ~ so sweet la ain .. hehee .. eh nak tahu tak.. zacky ada wt entry lukisan gak ... tapi hmpeh ckit laa.. kikikii.. :P


http://zacky786.blogspot.com/2011/06/apa-pun-tak-boleh.html

dak eina said...

sis thu bf sis jenis yg sweet jugak walaupon dia xtnjuk ke-sweet-an dia.. nk gari mcm mne, dia jauh.. huk2

Chenta Liyana said...

weee... best an lau ader bf yg mcm gini ! ^_^ sooooo sweettt ~ akn hrgainay n tak akn lepaskn smpai bila2...
syg nyer sy xder bf, n ex yg penah ada dulu cuma tau nk amek kesempatan, n pndangan penoh nafsu, bukan cinta.. (ehh.. ayat profesional jek )

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 100%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄


hehe~
pakcik tak pernah berkapel. so baca je la.haha~
betul3. beruntug bagi yang dapat pasangan yang memahami. aman gitu~

Entri terbaru pakcik.kira terbaru la.benda baik, kena sebarkan~

kerap melayari internet boleh menyebabkan penyakit arthritis

yang ni, hari ni punya.huhu..baru nak promote. adei.

isu maki hamun berubah menjadi mengumpat

terima kasih..huhu~ =)

Dea said...

hoho... i loike... cam ade pengalaman je nih... hehe

bact. said...

untunglah kan
sakit tekak ada org nk bagi strepkill lagi tu..

sergeant keroro said...

ain, saya ada semua ciri-ciri lelaki di atas. hehe.

cepat ikat saya pada tiang, jangan sia-siakan saya tau. haha :P

Cik Mira said...

kekasih saya macam tu. tanak org lain. =.= nak gari die kat dalam umah jer.. tapi takleh. die kne g keje. nak kumpul duet. nak kawen ^_^

Sern said...

sern tak ganas..tapi sern kental.ahaha..tapi dalam hati karat wooo!aahha..taman? tak siap dibina...!hahhaa..

Abang Stalker said...

abg byk membebel berbanding kekasih hati. ^_^'\

SYARIFF HAIKAL said...

mula2 cple boleh la..t da lama..kah...kah...ayat pancing je tu mula2..)

@juera said...

kna gari pkwe sy kuat2..hehe..sbb dia pnye ciri2 cm cik ain bg tu..=)

ejulz said...

ermmm.. dalam hati ada taman?? no komen.. huHu

e r a a r u s b e r r y said...

hahaha . terus terkenang si dia bila baca nih . hahaha . betolbetolbetol .

Aimi dan Pakcik Hashim said...

time bercinta 100% romantik
time kawen peratusan berkurang dah

that's men

YONG JIAO XIU said...

hahaha aik ain? pembuli ke?
demand gadget tu... mahal siot ooo..botak sebelum usia kot dia. hahaha tp klo anak org kaya mmg best je pow.
nak gari kat tiang rumah?xblh..xblh.. kena letak dlm bilik br takde org kebas. hahaha.
ain nak tya sikit ni? tablet ain beli berapa harga? cz tgk ada dr harga 199-744. so yg mana agak2 yg ok. tau yg mahal paling bagus. but I'm a newbie ni, br nak belajar pakai. tlg syor kan blh? blh ye...

emieysandra said...

klu dkt, xpe r..klu jauh mmg nasib r si lelaki pujuk ng air liuq je la~

sya hassan said...

untung sape yg dpt kekasih camtue..

p/s : ain.. xkan xde si penglibur lara lagi kot..keh3

Anak Wak Mail said...

hahaha..ain suka buli ke??bahaya ni..

kalau dah dapat laki baik camni..beruntunglah..=)

lyndaz said...

like this!
nak jugak la macam niii..... :P

dianazlan ♥ said...

comel nyeww :))

nk bf mcm ni ^^

dzafira said...

Empat gambar yang bawah memang betul2 terjadi kat diri sendiri... wahhhh.. bertuahnya rasa..

Tapi kalau kita merajuk, dia wat bodo je.. haha.. Kalau kuar jenjalan sama2 pastu nak beli pape, dia akan suruh amek je tapi bayar sendiri.. kuangkuangkuang..

Lepas kawen nanti la baru nak gari dia. Bukan gari kat tiang rumah tapi nak gari kat tangan sendiri.. ;)

syAzAnA said...

setujuu bangattt!

seappp3!

Abu Huzaifah said...

bila sy marah... dia dtg...usap2 kpala sy..aduhai.. pmpuan...haha

Sufy said...

insyaAllah sufy harap sgt dpt lelaki yg terbaik..Alhamdulillah, setakat ni hubungan sufy dgn incik bf pown baik..yg penting, hubungan tu ibarat air dan api..sape yg merajuk, sorang kena mengalah..then soal makan pula x perlu mengira means kena tolak ansur kalo nk belanja..heee :) thumbs up dgn entri cik ain..miahaha

CIK HUJAN ;) said...

Lelaki macam ni yang menjadi idaman ;) Lebih2 lagi yang penuh dengan ilmu agama ;)

pandangkedepan said...

kalau sama2 makan koko krunch ngan awek....makne nye ada taman gak tak??...:P

pandangkedepan said...

kalau makan koko krunch sama2 ngan awek ,ada taman gak tak???...:P

Dee Chicuita said...

hahah ohhh ain suka buli buah hati ye. noty ye >,<

NURUL AINI NORAZMAN said...

tetiba rasa mcm nak nages plak baca entri nih,. coz BF aini selalu tadah tlinge dia dgr aini mmbebel, belikan aini mcm2,.=(((

cik qiqilala said...

mmg best dpt boipren cm ni.. mmg terus kawen lahh. haihhh! hahaha

enyheartsdiamond said...

susah la nak jumpa lelaki macam ni.. yang ada mungkin taken :')

Uchi kay-f @hmad said...

emm..

hi3..

erkk...

ape lagi ek emosi..


tapikan ain,er er..

sy tak ganaslah cume nakal sikit je...
lalala ;)

farah wahedda said...

hehehe stuju banget dong.....

Amna.Qadeeja said...

haish' mmg kena garila cenggini keh3

untungla ade bf cmni kan hehe

tp laki ssh nk tnjuk perasaan sbenar mereka huhu :)

rabiatul.adawiyah.othman said...

tu dlu tyme 1 U.skung da jao . waaaa! xdpt la die nk beli kan makanan , beli kan ubat kalo sakit.

xdpt la nk membebel kat die.

laki muke ganas camne pon, dlm ati ade taman kan.

;)

b a m b a m ' s said...

untung lagi kalau perangai time becinta still sama.. kot2 time nak tackle jek gituh..dah dapekkk kang..

humangaaihhh~!

all u buat sndiri!malas i nak layan!LOL! :P

Hanim Mahali said...

kalau dapat laki cenggitu tak de la nak couple lama-lama... suruh je dia datang minang... tak mau datang minang baru tinggalkan dia... lalala ~

shazatul shifaa zulaikha zulkifli said...

hehe . macam kena batang hidung pulak :P btw , ini memang suwit muwit (:

Ecah Shafiee said...

kalau ecah dpt bf mcm ni mmg x kasi org lain pndg lah..sweet gile..baik giler..dlu pnh ade bf mcm ni tp kebodohan diri ini membiarkan segalanya musnah..skrg dia dah jd laki org dah..bukan jodohku..harap2 insan seperti dia akan datang lg..

Cik Nursya said...

hehe.. nak senyum lebauuu jela...

Mr Syafiq said...

paling suka tajuk entry ni, heheh :P

tapi suka jugak entry ni. thumbs up untuk awk ain ;

Haziq Padie said...

da wat cmni pon..ade girl still x hargai jugak

shida'R said...

hehee..sah sah sah ain hehee..setuju!! 1000%

miss.Addin said...

haha soo sweet kalau jumpa yang macam tu :)

bunga said...

mmg betul..xsemua..yang penting dia jaga kita kan..hehee

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

haiii...heaven nyeeeeeeeeee kalau ade lelaki yg btol2 mcm tu....kannnnn..?????????

tapi ape yg dah di beri kpd kita tu, bersyukur sbb sekurang2 nye kite dpt merasa...setuju dengan ain sbb klw dpt lelaki mcm tu, nk gari kt tiang rumah.hahahahaah.....

anyway, have a good life ain zulaikha.. ;)

nazirulhazwan~ said...

siyes la aku sebijik macam tu.hahaah

~hAKim ZaiLAn~ said...

hahhaha..betul2...
cam sayalah..wakakak..

nuyui a.k.a miss NUSHA said...

ahakz,teringat zman belajar..

mngada2 lbh!!heheh..

thnx tau sudi ke blog n komen..

soei lmbt coz bercuti =)

Amni said...

saya? bertunang jarak jauh... huhu... banyak benda kena buat sendiri.. lalala..

rara pinkmafia said...

ain ganas ke?xmcm pon. =)

Bella Bell said...

wahhh.. setuju! huhuu~~

tetiba teringat kat encik bf.. dah lama tak jumpa dia sebab dia busy kerja dan saya busy belajar.. sangat2 rindu la.. T____T

btw.. follow ain.. best blog ni :)

Lizzie Yasmin said...

saya ada BF begini, tapi jauh,, sob sob sob...

(dtg nak culik ain, balik...)

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

dulu kat U akak penah dpt dah lelaki camtu.. dan dah ikat dia dgn perkahwinan..heheh

kaizen said...

ain dah x sabar nk kawen ea...

Aimi Dayana Bahari said...

untunglaaaaa sape dapat boifren camni kan.

si afro besar said...

aku macam rasa ini antara byk byk entri aku baca dalam blog, yang menghargai lelaki. aww. gila terharu. heh.:)

Elie Lily said...

kalau semua lelaki kat dunia ni macam ni..alahai..bertuahnya badan!
hahha

Wani said...

saya tak ada boiprennn .
haha

diana said...

ain dah jumpa ke belum yang macam ni??:p

aniswany said...

untung la sapa yg dpat mcm ni ^_- jeles tau !

asfira aminuddin said...

babe i suka gila entry ni sbb suma benda mengada di atas i bwat. lebey2 lagi bila tyme lapar tu. hihi. yes, bila kite tyme period, mmg mood asyik nak marah2 je. nasib dpt bf yg understanding. kalo tak mesti da kena terajang. haha. :D

syida spongie. said...

haha. betul betul betul. sangat sangat sweet. :) haha. nak kawen terus ha? ish ish ish~ :D

Chempaka Sari said...

Wah comelnya lukisan awak...follow awak...XOXO, Chempaka Sari.

caliph shuriken said...

klau amik strepkills tu gerenti jalan trus, hukk...

latest en3: kl gangster

Syuxer said...

untunglah sapa dapat laki camni..kalau persiakan gak laki neh..memang dasar tak pernah puas pe yang ada kot.heheh

kura said...

tapiiiiiiiiiii. Tak aci la, asal dlm pic semua pompoan je dpt advntges? bf je tlg belikn mknn, bf je kena caring, bf je kena belanja pompoan. tak adil tak adil... *emo yaw. Hahah

k a k L a m p said...

alaaa somel jekr... aii 25 thn mencari cinta nihh heee

iekasub said...

this is so sweet! :D

p/s : saya masih single.haha

Ailyl Rozanna said...

Chomel doodles dia! :)

merahitujambu said...

heheeh..suwiiitttttt

Hans said...

lelaki pun mesti ada perasaan kasih sayang
so hati mesti ada punya dalam taman
hohohoho

Cara - Cara Menjemput Rakan - Rakan Menghadiri Majlis Perkahwinan Anda

teha said...

hahaha ! bukan semua budak lelaki nie jht :)

HonEyBuNNy said...

hehe...

best lelaki yg jadi pendengar setia neh...dia kena dengar ja apa kita cerita..hehehhe

Ayie Abas said...

CINTA...CINTA...CINTA
KEKASIH...KEKASIH...KEKASIH
...ADA YG MENANGIS...JIWA MERANA KERANANYA...+_+

tia @ Ini Kisah Tia said...

hehe . oteh ! nanti Tia kurung dalam lemari . ngeh3x !

missh chiorika said...

hehe ..
missh suka sangat entry nie ..
lalalala ...
sebab missh dah rasa semuanya tuh ..
lagi2 bile dapat bunga .. wahh....

Red said...

eh. red perasan ain asyik promote strepsil aje.. ehem. berapa strepsil bayar.? koh koh koh XD. gurau aje :P

bantalbucuk said...

aik..iklan strpsill lagi ke..? hehe..betulla..walaupon tak dinafikan diorang ego tinggi menggunung..tapi bila sampai taman dia sampai..berbunga2 rasa hati ni..haha

Sarah Mohd Saleh said...

untunggg laaaa ade org yg syg..hehe..tp sgt beshh dpt boipren cenggitu.sarah syg bf sarah..heeh ;))

James Alexander said...

bagus la hendaknya kalau perempuan ingin berfikiran sebegini.

jgn kan sebab kisah hero jahat yg lain, hero baik plak yg disisihkan...

Rashid said...

hehe.. ooooo ain suka buli orang ek.

Ain, memang bertuah kalau dapat pasangan yang sentiasa take care cam tu .. dan harap-harap sifat sebegitu kekal mekar selamanya ..

seadanya diri ..

✿ CikCimi said...

no 3 dgn last tuh serupa.
haha.
boipren jauh la.
berbulan baru jumpa.
huwaaa.

Raji and Yeen said...

Horrayyy go for lelaki.. (^∇^)
Slalu entry org msti astik prli2 lelaki tpi entry kau buat ak terharu even ak bkn cmtuh.. (; ̄ェ ̄)

cikida said...

i likee !! hee...moga2 dpt yg cmni..wakakak...=p

eqa said...

suke entry ni..
sweet and keadaan hampir sme cm eqa :)

Encik Psychopath said...

saye la tu.

chemay said...

boipren chemay tak macam ni pun.
nak cari boipren lain laaa
:(

shahjiehan said...

msa tgh bahagia, semuanya best... kan kan


klo gaduh, 1 dunia taw... devorce dlm fb

hahhah


jom baca dan komen Dr. suruh isteri layan suami macam pelacur kelas atasan? | ! !shahjiehan [dot] com ! !

alyaclumsy said...

awww, so sweet kan. suka entry ni sangattttttt :D

shafmechy said...

tapi ada yang tak pernah menghargai..=(

EZAN IDMA said...

takde bf. tsk tsk

Republic Aku said...

lelaki banyak yang baik-baik....keh3

Jer ... said...

huhu , mane tau ada taman ? :P

SofieyAzwa said...

Yg last tu boyfie Sofiey. kena tadah telinga dengar Sofiey ,menyembang.. Kesian..hahahha

ain itu mata. =) said...

suka sgt blog awak ain
neway nama kite sama pulak.
part yg katun2 tu comel sgt. sy pun suke lukis2 mcm tu tapi atas kertas je. tak reti gune laptop. heee :)

k e y r i said...

"tolonglah gari dia dekat tiang rumah jangan sia-siakan lelaki seperti ini." wooahhhh.. ini dah macam kes menculik ni! haha :D

APi said...

saket ke?
jom p hospital jom..


contoh.. ^^

ak1 said...

nnt saya nak wat entry gf yg penyayang la..heheheh..untung sape dapat bf camtu kan..nak hantar makanan xle dapat sblum 30minit..mesti sejam..nak bawak g klinik klinik da tutup malam2..mmg saya bukan orang yg kene gari depan rumah la camni..emm.......

blog-tips-kurus said...

kok belum ketemu la mbok ain..! :(

*psssttt.. ain ade alif ba nga tak? hehe! (^.^)

Nur Fannun said...

pernah jumpa laki cm ni, sgt take care bile skit. tp nk wt cm ne tak de feel cinta ngn dia..but de smthing sbb utk sukar menerima.huhu

Botak said...

untunglah ade bf/gf ni.,
botak cuma ada kucing parsi je.,
tu pun jiran punya.,
hahaha..

Fyqa said...

klo smua laki mcm tu mmg untglah kan.
;)

Ries Lee said...

ex-gf aku jenis banyak bercerita. dia suka bercerita sampai aku terlelap.

cpahniza said...

weeee~ bes klu dpt boifren cmni...kmpom ikat ketat2 lah! hehe

KueKoci said...

susah nk cari laki yng benar2 caring
skang nih

ayie said...

dah lumrah alam perempuan suka membebel..hehehe

HaNa Hani said...

untunglaaaaaa dpt bf gini
kahkahkah
^_^

ABU said...

untung laaaaaaaa awk...

tahu tak pe.. pempuan yg kecewa selalu cakap "semua lelaki adalah sama!!!"..itu sebenrnya tak tepat.. :D

azi nur said...

hahahhaaa gari kat kat tiang ke..kikikiii berguna!

MIMIE AIZA said...

untunglaaaaaa.. hahaha

: husna : said...

comel betol...haha

Mas Nur Shahirra Saleh said...

adakah cartoon tu semue , mewakili kk ain n ur bf . HAHA . *joke . ♥

Aretikz said...

uhuk2.. napa beta trasa ni? aisshhh..

jangan ikat dekat tiang.. tp ikat dgn rumah dgn perkahwinan yg sah.. keh keh keh.. sal sweet mcm mna pun, kalau lum kahwin, dosa tau.. ahakz..

Solihin Zubir said...

eh.. mcm kisah sy ja.. haha.. tp dlu.. ;-p
skang dh single.. ruginya dia x gari sy kt tiang.. ;-p

ej said...

alaa..suwitnye..^_________^

budakkampung39 said...

mase period adalah masa yang amat getir bagi lelaki.uhuk3. sekian

rajen bace?singgah sini...
cara nak cepat kawen
cikgu kurang ajar?
lelaki sebenarnya tak suke payudara besar

ahmad endo said...

cool sungguh....baca n tengok doodle ni yang buat nak cari ehem2 ni...hahaha

Raden said...

owh..sy punya mcm ini la..tp kdg2 je..hehe..mane ade manissssssssssssssssssssssssssss je memnjng..hehe

... said...

as salam..

▂ ▃ ▅ ▆ 70%
─▀██▀───▀██▀─▀██──██─▀██▀▀ ▀─
──██─────██───██▄█▀───██▄█───
──██─────██───██▀█▄───██▀█───
─▄██▄▄█─▄██▄─▄██──██─▄██▄▄ ▄

pakcik datang singgah lagi~
huhu~ sibuk dengan study ya?

pakcik cuma nak bagitau..

Islam memenjarakan kita.ain tahu?

YOUsoF said...

Thumbs up berkembar untuk entry ni!! ;)




Paling kurang pun bila dah dapat pasangan yang banyak berkorban camni, hargailah diorang.. sikittt pun jadi la.. (berdasarkan pengalaman)



tapi yang paling lemah adalah tang tadah telinga tu... kasihanilah sikit kat kami wahai kaum wanita.. ;D

padle said...

aku tersenyum bace entri ni..sume ni ade kaitan je ngan aku..^_^

unique news said...

waw... hebat...

izin
Parah...Dokter Perkosa Pasien Saat Operasi

Tiru Film Porno, 5 Bocah SD Perkosa Anak TK

Blogger akan Ditutup tanggal 25 Juni 2011

Dokter Jadi Pesakitan karena telah Isap Puting Pasien,

Koleksi Foto Bugil Ayam Kampus, Dijamin Meningkatkan Gairah

gila.... 5 ABG Bandung Dipaksa Layani 700 Pria Mesum

Aura Kasih Sewaktu Masih ABG dan Sekarang

foto Sandra Dewi bugil Beredar di BBM

d_LA said...

tb2 jd khayal je baca entry ni..kalo dpt pakwe camtu, amik berat badan sal kita heaven betul an an?

dabuldahi said...

sweeet sangat.. suka baca neh!! goodluck cik ain!

deeya said...

dya tak berkapel .. tak tau pun ! waaah beshnyer kalau dapat suami yg giler romantis camnie . suweeeet jerp ! heheh ~

ciknabil-a said...

bf nabilah cam nie kew ek? hmmm jap nak pikir balik. hee... :P

M Fizan said...

huhu..setuju sangat2..saya lar tu..janganlah sia2kan insan yg menyayangi dengan setulus hati..:) sweet ..nice.. best!!

Puteri Iqa Izyan said...

iqa harap satu hari iqa dpt yg mcm ni. hahaha ^_^

anieys said...

hehe...tol tuh! i sokong sis n situasi neh sme cm i coz boipren i sme kolej ngn i...so,tiap kali i lam kesusahan dye akn tlg i n bg i semangat =))
btw,sis...i nk copy entry neh bleh?? :)

anieys said...

xpela,xjd la nk copy...juz nk bce jer.. maaf :)

abglan said...

He he he.. so sweet, cam abglan le perangai nyer

Cik TeN10 said...

ohoo mmg salu marah2 or bad mood..nk2 time dtg bulan.. kdg2 terlpeas gream kt incik bf.. tp mcm mna sy ngamuk pn dia xpenah marah ! kdg2 dri sdri rsa bersalah plak.. dok emo2 xtentu psal.. hihi

Muhammad Ariff said...

comey....

ain revival said...

untunglaa dapat kekasih hati gitu..

sarah mohamad said...

so sweeeeet! wish nak dapat laki gni lah hiks

Marya Hana . said...

wah terasa sgt blog ni best.. dekat dengan hati pompuan2 mcm kitewwww. kan..? :)

Bashtiah said...

hihii..kalau tgh betul2 syg tu memang macamtu ;)

Anonymous said...

buy xanax buy xanax online legally - xanax pills street value