Oct 16, 2011

Paling Sayang

Assalammualaikum, Lambat update sebab 2 hari berturut2 berjalan cuci mata n mulut heheheheh. 


Berilah kepada si buah hati pengarang jantung si intan payung ...















































































































































































Sememangnya mereka lah  yang paling penting dalam hidup kita tanpa mereka siapa lah kita ya agaknya? Terima kasih kepada Allah kerana memberi kita peluang untuk hidup di atas muka bumi  ini. Alhamdulillah.


Sorry lah Sayang... Saya PALING SAYANG ibu bapa saya lah :)

92 komens:

Chachos Cheezy Wedges said...

betol2!! sokong sgt... hahaha...

Puteri Iqa Izyan said...

well, parents must always be the first =))

♥NuR SyAFiQah♥ said...

hehe betul3

family first :)

sarah hanafiah said...

betul tu .hihi kiut laa :D

zahidah seran said...

comel...=)

✿ pink velvet ✿ said...

yup, walau ape pon, family tetap first :)

amirnawawi said...

Hak2. Memang patut sayang ibubapa kita pom. Nak uji kekasih kita, tanyalah soalan macam nih..

A retarded kitty said...

tiru ayat boboi boy kejap

terbaek!!

Adylia Qarissa said...

cutenya!!!!

penyampaian yang terbaik...kasih ibu bawa ke syurga, kasih ayah sehingga hujung nyawa :)

nini said...

yes...family first....=D

cik arija said...

alhamdulillah =)

LIYANA MASTURA said...

comelll:) hihi

sergeant keroro said...

sori la sayang, hehe :P

SofieyAzwa said...

Kita pun sayang mak ayah kita. Kalau mak ayah kita tak tukar sekolah tade jumpe bf kita yg sekarang. Parents the best! All things in our life thanks to them!

JIJI YU said...

awk letak saya dimana..

dihati saya..kat ahti saya awak je yang ada..

dah tu mana ALLAH dihati awak..

gulp

APi said...

sweet as usual..

belum berkahwin memang family 1st untuk girls kan..
dah kahwin esok pepandai la.. =]

areev19 said...

yeah...begitulah seadanya... tanpa ibu bapa siapalah kita :)

@juera said...

Of coz la ibu bapa paling disygi..
sbb ibu bapa dia x kn tglkn kite..
tp klu bf mgkin dia akn tglkn kite..
^____^ comel sgt lukisan awk tu.

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

sweet lah cerita dengan patung2 cute mcmni:)) speciall.

Syieda_Joy™ said...

family 1st!! ^_^

Cik Azizah said...

sweetnya dear..

sebelum berkahwen ibubapa lah segalanya. ibubapa takkan tinggalkan kita walau mcmner sekali pon.. tapi lepas berkahwen tanggungjwb sudah jatuh pada suami tapi ibu tetap di sayangi hingga akhir nanti~~

jehanfrhin said...

that's great babe!!! =)

Faiz Tapit said...

eh eh cumilnyewww

ak1 said...

huhuhu..sedih je..tp terharu..huhuhuh..

Ayeem Jemain said...

hehe co cuwitt

EJA said...

so sweettttttt..
sila beri pandangan disini..

http://menulisdenganhati.blogspot.com/2011/10/dilema-lelaki.html

asTaNa iMpiaN said...

saya setujuuuuuuu sgt2 !!~~ hehehe..
family come first !~~ ;)

Aujinz said...

Alololololo... hue hue hue.. comel jer jawapan...

Syafiqah Sabki said...

sweet sungguh :)

Luna Shoppe said...

Bgs nye jawapan dia...

Tumpang promo ye...

Jemput datang ke Luna Shoope:)

Mystery gift menanti anda!

lunashoppe.blogspot.com

kaizen said...

hoyeah!!! cik ain dah kembali!!!!

MuNsYi SaMa said...

Jiwang + sweet. tapi sayang parents mesti kena lebih! good :)

shida'R said...

nice syg ^_^ saya sayang awak juga hehee :P

NuR 'aQiLaH said...

cuwit cangat ;)

ain dzaya said...

saya pun sayangkan ibu dan ayah saya..
hehehe...awak nie manis lah =)

munisyhmohd said...

saya pun sayang mak ayah saya...~

wunny said...

ahaha sangat sweet! terharu baca. :DD

YONG JIAO XIU said...

hehehe sweet, igt td ain nak wat story lawak. tp bagus la, mmg patut terima kasih kat parents kita sebab mereka kita ada. thanks to Allah s.w.t. too.

maisarah sarah said...

alolo tomeinyaaaa ^_^

Syafiq said...

haha. comelnya entry ;)

merahitujambu said...

siapa dia betapa sygnya kita kt dia..igt yang lahirkan kita siapa.kan..kan

diana said...

anak yang baik..
itu la yang sepatutnya..::)

nurdani said...

hahaha.betul2. ibubapa tempat pertama.kalau tak ada diorang,macam mana nak jumpa si lelaki tu.nice!

Wanz Mejuez said...

story board da ada.. bila lgi nk rekod film pendek??? hihihi


comel lah lukisan atas niii...

[sutera kasih] said...

betul tu..tanpa parents, kita xkan ada di dunia ni..tanpa parents, kita pun xkan pernah kenal heeeeee

peep said...

saya juga! mcm lagu satu dua tiga tu.. :)

farmys said...

mesti la sayang ibu dan bapa..

i luv may mak + ayah..

Pikah said...

hahaha jujur :P

faridah nazurah said...

alololo sweetnya :)

faridah nazurah said...

alololo sweetnya :)

faridah nazurah said...

alololo sweetnya :)

Cik tikah said...

comellah katun nie :)))

fiezah91 said...

hehe. tanpa ibu bapa, siapa la kita. :)

EZAN IDMA said...

mestilah syg ibu bapa! hehehe. so sweet

Elie Lily said...

meaningful sangat-sangat! :)

bact. said...

kih3..
macam pengalaman je.

Abu Huzaifah said...

sweet plak... hehe ^_^

cikcimi said...

saya ponnnnnnn ! :)

Liyana Zahim said...

Ain ni comel sgtla.. Huhuhu.. :)

YOUsoF said...

Takpe saya dah paham lepas awak terangkan dekat taman bunga tempoh hari..





Alhamdulillah.. Sayangi mereka sebaiknya. Syukur seadanya. ;)

dak eina said...

rindu mak abah kt umah T____T

setuju sgt!!!


paling sayang ibu bapa :))

emieysandra said...

mestila parents 1st!! mkin comel doodles ain ni ~_^

Iszati said...

comel sgt animation awak! hehe

ABU said...

waaah.. lama tak online aka lama tak nampak...berbulan kot hehehe

hehehe setuju dgn entry bergambar ni..mstila ibubapa..:D

Wanie said...

hihihi..ingat syg si die lagi?lalala

fiQ'Ra said...

alahai, comelnyaaaa.. comel & penuh maksud ;)

Fizah Ibrahim said...

Jelesnyaaa ngan ain pandai wat katon kiut miut neh..

Yup, totally agreed ! Tentulah lebey syg parents ! =)

schaze zainn said...

of coz la parents on top dulu..hikhik

p/s: cewahhh sedeh je boy tu..hihi

NisaAdnan said...

ALAHAI SWEETTTT LAGI KAK AIN OIIII ^^

SoutulMujahid said...

comel lukisan ni. i loike it!

tp kurang tepat la. huhu. paling sayang sepatutnya Allah. sebab Allah yg cipta mak bapak kita. dan Allah cipta pasangan kita :)

Bella Bell said...

alolaaa.. cutenye! macam tuan punya blog jugak.. :)




saya sayang mak ayah saya... ^^

pyejal said...

mesti la kan parents 1st. dah kawen baru la husben pulak..hehe

Rina AVAIL a.k.a Cik Betty said...

sweet! :)


p/s: lama x nampak adik

Miss Volvo said...

btl cik ain utamakan ibu bapa :)

syahirooAhmad said...

wahhhh 1st timee singgah terus terpikat ngan entri2 didlm nih...

hang nih adik zackzukhairi ke? kreatif! hehehe.. :D

misz molecule said...

dear...


punyalah comel animation ni..


i bet yu cuti lame2 blog ni sbb nk kmpul idea.hahaha

yes! sokong 100%. without them, we are nothing..

without Allah,we aren't exist too

Ain Zulaikha said...

Soutulmujahid : hehe maksud saya sebenarnya, manusia... hehe.. Allah tentulah yang pertama :)


syahirooAhmad : oh tidak.. hahaha dia lagi power.

Solihin Zubir said...

ain dh ada yg tersayang? arghhh.. frust.. haha..

sayangi juga yg maha pencipta.. sbb Dia yg menjadikan ibu bapa kita.. hehe..

farah izwani said...

wajiblah sayang ibu bapa dulu baru boyfriend kan. :)

aliesha kirana said...

ah sweeet! tp mmg btol pun. heheeh..

ChiTot ChiMot said...

hasil lukisan sendiri ke? buat mcm mane ek? cantik..
same mcm blog ZACK ZUHAIRI REALITI KOSPIRASI punye~

Ain Zulaikha said...

@chitot chimot : ini hasil lukisan sendiri :) guna GIMP and pen tablet for drawing.. oh tak sama macam zack.. :)

Rashid said...

Tentu dia bangga dengan jawapan tuu ..

Iya betul tu. Kita kena hargai mereka. Mak bapak satu-satunya. Mereka tiada dua dalam dunia ini. Tak sama .. tak akan ada yang sama seperti mereka.

aimie amalina said...

aduhaiiiiii
suweeetnye
tgh bygkan dgn sore comei2 taw
hehehehe
alololo


ibu bapa la segalanya kan!

onie said...

jawapan yg sangat tepat :D

Anak Wak Mail said...

kalau dah kawen baru boleh tukar ye..pape pon,,sayang mak n ayah selamanya..hihi..:)

caliph shuriken said...

best jaa jawab cmtu, hikk..

*en3 kartun sini terbaikk laa ^^

nabByla said...

nabilah pn slalu ckap cm tue kat bf... kdg2 bf terasa. HAHA! tapi lama2 dia pn blh paham. hehee.. ^^

Aflina Affandi said...

ibu bapa adalah anugerah yang teristimewa kan ain ? :)

nuraitul said...

btul2..ibu bapa pling utama..klu dia tak blh hormat ibu bapa kita..dia bukan yg terbaik utk kite..
btw,
kartun mcm bese..mmg sgt comel..

Ecah Shafiee said...

sweet sgt2..

Zarif Hazmi said...

wahh... nice drawing!
suka sgt blog ni :D