Oct 12, 2011

Satu bulan kemudian...

Assalamualaikum, ini adalah animated gif format so perlu stay jap untuk next picture , Tengok ler orang innocent update blog. Memang tak pandang kiri kanan :D











Rindu makin membara.... ek eleh.

73 komens:

Wani said...

kihkih.
saya pun baru je buka balik blog setelah sebulan lamanya.
haha

Puteri Iqa Izyan said...

welcome back ain =))

cuak tunggu result pulak ye pasni. huhu

diana said...

ada ni kat sini..kat sini...
nampak tak??
heheheheh

iz said...

samala,lama x update..
modem rosak =(

wanita sukar menerima perpisahan

nurdani said...

lama betul tak update...tapi takpe.fokus kat pelajaran tu. semoga cemerlang

SyaficqaHamdan said...

creativenye post ain. love it. thumbs up girl! :)))

Aisyah Ahmad said...

hahaha.kelakar la ain ni :)
kartun2 tu comel je..

ak1 said...

i really2 miss ur update..welcome back..!!

KuaLaM KeinDahaN said...

aahahhaa.. comel animation tuh..

HaFizaH aYu said...

gud luck tuk final exm dear..

peep said...

hopefully u dapat 4flat insyaALLAH :)

NURUL AINI NORAZMAN said...

rindu mmbara jgk kat ain ni,.ahahah

ILA HonEyBuNNy said...

hai hai hai....miss u dear...hehe...

shiema sufian said...

suwit :D

maisarah sarah said...

alolo cutenya....hehee

Misz-sakura said...

Jaga awk ain, meh sini!! Nak kena ni lama tak update, ni naseb bek update hehehe..

Neway semoga urusan ain dipermudahkan ye.. =)

si Bella Bilot said...

hahaha. lepasni boleh update hari3 kannnnnnnnnnnnn~ sem 5 dah abes :P

onie said...

kita di sini,hahahaha!alhamdulillah selesai juga exam tu,hehe...... miss you ain <3

nuraitul said...

heh comel animated gift nie..pndai yuyu buat..ckup da mcm cerita 1 entri.. :)

Izz said...

same goes to me :X

Miss Volvo said...

ain ainnnnnnnnnnn cpt la buat entry baruuuuuuu!!!!!!!!!!

cik qiqilala said...

comel lahhhh, nk tny blh, akak uitm ke? soryy tny...

[sutera kasih] said...

meh sini nk pulas telinga Ain hehe
welcome back dear !!!
nasib baik doodle animated tu comel, kalo takkk, mmg nk pulas tlinga ain :P

Chachos Cheezy Wedges said...

hahahaha... comel je binatang tuh.. wakaka!!

APi said...

lepas ni boleh la update2 selalu.. =]

kaizen said...

haaa.. tawu pon nk udate.... grrr.. geget kang...

*jom dating nk x ain?? muhahahahaha

Cik Cammy Lia said...

pttla lama x update,ngah exam ye..bagusnye...gudluck dear..dh hbs dh ea?bile result?

merahitujambu said...

sihat..alhamdulilah...

O'gosh said...

comelnya...

oli-go said...

tu la..mmg lama tak nampak entri baru pun..

Cik Bambam said...

hahahah comel..yelar..sebulan tak baca entry ain.. :P

cik EPAL said...

harap dapat result gempak. hehehe. tp over betul sp yang sampai nak parang-parang kan tu haha

Love The Queen ♥ said...

AHHA. yang ini lawakkkk :DD
yup, lepas ini sila update hari hari yeee :))

Mimi Marilyn said...

smoga dpt result terbaik

Ain Zulaikha said...

thanks semua , hehe mmg cuak nak tggu result.. kena buat solat hajat bebanyak.. hehehe..

sy just uitm bersekutu je :)
degree insyaALlah kat shah alam, tapi tak sure nak sambung or tak hehe

ain dzaya said...

eceh! ain julekha..
maaf tak diterima...huh

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

alahh...comellll nyeeee...hehehe...
eh,anyway gud luck ainZ.... ;)
more update afta diz!
nk tgk katun2 awk yg comel tu...heeee

SoLy SoLicious said...

hehehee... xpelah..sebuk..nk wat asshaaneee kn..

ejulz said...

lama x updet.. heHE

hanabunga said...

waah cemana nak buat cam gini?cecita cecita :)

techie87 said...

salam
mcm mana awk nyer komen kat entry sy leh kuar pic eh?
yg lain xder pon
pening memikir

>>mr.Jawa>>new entry>>Gambar{Rawak}

Alia Syaza :) said...

aloo. mmg mara sbb lama xupdate! huh! hehe, joke2. lpas ni update selalu tau :)

Syieda_Joy™ said...

rindu Ain...!! @_@

semoga result Ain antara yang terbaek.amin. ^_^

Syieda_Joy™ said...

rindu Ain...!! @_@

semoga result Ain antara yang terbaek.amin. ^_^

Amna.Qadeeja said...

peh membara ke ain? dah terbakar belum haha

sihat je ain. cuma smgt nak hupdate tu lari sikit hehe

gud luck utk result nt. :)

misz molecule said...

i love that animation dear..


dah agak ain busy sebab generasi uitm mmg semua tengah busy exam.


bdw, hope u'll get better result ..


erm..u punye corse last sem ke part 5 ek? ke part 6 baru last?? *just asking :)


have a nice day..

Yan Saflina said...

terbaek la animated gif format k.ain!..:D...c u next semmm....:D rindu nak lepak bilik!*bilik*

Ain Zulaikha said...

molecule : last sem for sem6 :) tapi tu praktikal..

Ain Zulaikha said...

Yan saflina : betul tu.. jumpa lagi sem depan yekkkk bawak kek marble cheese hik hik hik <3

zahidah seran said...

semoga lulus cemerlang....=)

YONG JIAO XIU said...

ainnnnnnnnnnnnnnn!!!!!hehehe sorry sorry lmbt baca. kena outstation 3ari, tu yg tak sempat baca belog ain. adei lama betul menghilang.
wah makin canggih tu, siap ada GIF lagi dah, ain baru belajar buat GIF format ke? sy tak pernah reti benda alah ini. terer r ain.
ha tau takpe,dia yg ilang, bkn follower yg hilang. ;-) welcome back ain! update selalu ye, dah abis exam kan.

Cik Yana said...

Comelnye gif tu :)

Terbelog said...

sape la sampai ati
kejar ain
dengan parang tu heheheh

NisaAdnan said...

HHAHA cute je kak ain ni ^^

wunny said...

haha macam selalu, cartoon tu comel!

semoga rajin update! :D

nuff said...

terbaik!!!

Miscellaneous Smiles said...

hi hiii..hehee

nini said...

patot a lama tak nampak...hihi

shida'R said...

rindu rinduan hehe ^_^

EZAN IDMA said...

miss you!

YOUsoF said...

Hehehe sibuk demi masa depan kami tak kisah.. ;)



Comel la animated ni AZ! ;)

Wanie said...

sihat2..awk sihat?
aktif balik tau..
kite tunggu entry comel2 awk..:)

Wanie said...

comel ok animation ain buat ni..efek kat gambar pun cun..

fiQ'Ra said...

hik3, sometimes kita perlukn juga waktu utk diri sndiri dn keje kite ;)

SoutulMujahid said...

belajar kat mana ek? huhu~

Solihin Zubir said...

haha.. slamat kembali ain..

rindu nk tgok kartun2 comel.. :D

farah izwani said...

hehe. nak kena parang?

aimie amalina said...

miiissss u tooo ain!
alololo
comei nyelaaa aii...

brutal tapi comel said...

camne gaya cik comel ni wat karton2 tu ea?

~tyra ~ said...

serius lawak gilaa ! kakakahh !

Eyan McRamz said...

Tetut

Eyan McRamz said...

Kikuk

0h!$€m g¡®L said...

sis,nak tanye sikit..sis boleh x tunjok tutoriial nk buat blog macam sis punye?? saye nak tau sebab blog ni comey sangad.. ^^