Nov 4, 2011

Ini semua milik Allah dan bukan milik saya

Hari ni result UiTM dah keluar.

Apa yang saya belajar kat sini, Allah akan bagi jika kita betul-betul nak.

Tapi bila kita betul-betul nak perlulah  usaha dengan sungguh2 tentu Allah akan perkenankan doa kita.

Kadang-kadang kita tak mintak banyak.

Tapi Allah akan berikan apa yang kita hendak, kerana usaha kita sendiri.

Bersusah dahulu, bersenang kemudian kata Aki Uno. ;p

Berkat doa emak, ayah, keluarga, kawan-kawan dan korang semua!! :)

Rasa syukur itu masih ada sehingga sekarang aku harap tak kan hilang.

Terima kasih Ya Allah 

Tahniah pada yang berjaya.  :)

37 komens:

Fahmi Jaafar said...

wah mesti result gempak a tuh.. tahniah2.. btw lawo header :)

♥NuR SyAFiQah♥ said...

mesti dean list ni kan..hehe

azwa amani said...

good luck yer ...smga berjaya dunia dan akhirat

Unknown said...

betul tu sis, kita kene berusaha utk dapatkan apa yg kita nak.. heee

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

yaaayy yaayy....tahniah AinZ! heee...
semoga lulus dengan cemerlang with flying coulurs.... (wlwpon taktau result nye tp dari segi penulisan blog mcm happy je..heh)

eh,selamat hari raya haji! :)

cintailmu89 said...

tahniah2..mesti cemerlang ni.. =)

Mr.Superman said...

entri kali ni mcm serius sgt.tahniah pd ain jgk. :) sbb berjaya menghabisknnya wlupn byk mengelat. :D

Syazwani Mazlan said...

congrat! =)

Rashid said...

Tahniah! tentu skor ni ..

cik qiqilala said...

tahniah kakak!!!!!! :D

kura said...

wahh. tahniah! kak ain ni pandai ni.. wuh!

Elie Lily said...

congratulation untuk result.. if gagal sekali, pasti ada kejyaan untuk hari lain.. all the best untuk hari yg mendatang! ;)

Liyana Zahim said...

Ain cpt print out result tu kat sni! Hahahaha~

Haziq Zainal said...

Congrats ain!

NFE. said...

Yeah.Semuanya milik Allah kita cuma mampu berusaha dan berdoa.

ain student UiTM mana?

Ain Zulaikha said...

tak de lah gempak mana, just OK je.. huhu.. and dean list mmg hareemmmmmm laaaaa hahahah serius sikit je tak banyak mana pun kan hehhee... nak print kat sini? hahahha tidak sama sekali hehehe..and terimakasih byk korang :)

ainasuhana said...

result okey kan?
tahniahh ye..

Yong said...

alhamdulillah... ni grenti dpt ain dekan ni!congrats ain! usaha memang tangga kejayaan.mmg layak kejayaan jd milik ain sebab ain smpi sanggup tinggalkan blog utk smentara waktu sebab nak study. tabik lah!

y i e n said...

congrats cik ain~~

laskar pelangi said...

goodluck awak:)

laskar pelangi said...

goodluck awak:)

Unknown said...

congrate :)

K said...

tahniah atas usaha diri sendiri! XD

NadyaBubble said...

whoa, tahniah :)

Miss Volvo said...

tahniah cik ain comel!!

Anonymous said...

tahniah dear ^_^

Syafiqah Sabki said...

yeeaay!alhamdulillah..tahniah=D

syufaa said...

congrats on whatever result u get.
remember that what u do, is what u will get.
dan mestilaaa setimpal.

p/s : selamat hari raya aidiladha! :)

Fara E's said...

alhamdulillah (:

Unknown said...

ain dah berusaha kan pasti berjaya. btw tahniah :)

Unknown said...

mesti result bagus ni..
tahniah ain..:)

Fizah Ibrahim said...

Ainnnn !

Tahniah tau, macam gempak je result nih hehe..

Semoga berjaya dunia akhirat dan urusan Ain dipermudahkan, insyaAllah =)

Cik Bambam said...

4 flat!! yeahhh~!! hehhe
tahniah! :P

aamalinaazman said...

result mesti baik ni kan
weee
tahniah ain! =]

YouSOF said...

Terus syukur, it yang terbaik.


Tahniah juga untuk Ain! Semoga terus sukses, aminnn. ;)

Unknown said...

tahniah nie mesti result best :)


HELP me untuk hilangkan kesan SUN BURN :'(

obat tradisional gondok said...

saya sangat setuju,,,,semua sesuatu itu hanya milik allah..