Dec 31, 2011

2012 will coming soon! Untuk yang selalu datang blog saya. Ain Zulaikha sayang semua! hah amik kau panjang tajuk entry ni cover entry2 yg xdapat nak post.. haha

Assalamualaikum dan sejahtera akak-akak abang abang adik-adik untie uncle atuk dan nanny.  Entry ni agak panjang sikit, harap sudi membeliakkan mata.


Hari ni 31 Disember 2011.  Kira akhir tahun lah itu lah maksud saya actually.  Tahun ni banyak gilaaaa perkara yang jadi, sama ada suka atau sedih atau kecewa, kecewa dengan sedih cam sama je?
Termasuklah dengan korang an an an  ? Memori lepas jangan di kenang tetapi di jadikan teladan yang baik untuk masa akan datang kita semua.  Macam mak datin kasi nasihat T__T



Kepada yang takut nak tempuh tahun 2012, pikiaq pikiaq pasai ceghita 2012 tu, tak payah lah nak takut.  Even jantung dup dap dup dap pun buat elekkkk je.  Apa yang berlaku akan datang semuanya Allah yang tentukan, manusia ni kerja dia memang suka meramal je.  Kalau benda tu perkara yang tak mustahil sekali pun kalau Allah kata tak, memang tak kan jadi lah.  Kita je kena bersedia awal-awal :)




Agak-agak kalau rasa takut sangat, hah! go to pray, jangan tinggalkan solat, jangan takut hantu, jangan lawan cakap parents, jangan menyusahkan orang lain, jangan fitnah orang, jangan dengki dengan orang, jangan buruk sangka dengan orang, selalu baca al-Quran, jangan buat benda tak senonoh, jangan jangan kau menolak cintaku~ =.=' tetibe (muhasabah diri sendiri jugak)



Akhir kata dari saya, saya tidak sempurna orangnya, manusiakan, ada baik dan ada buruknya, samalah macam broadband saya juga tidak sempurna kelajuannya, ;p hehehe.  tak dapat nak blogwalking hari2 dah macam dulu, ape tah lagi nak update.  pity of me, kan? hehe.



Maafkan saya jika saya ada buat korang terasa, tersakit hati, tak dapat nak blogwalking, tak tegur korang balik, tak senyum dengan korang masa terserempak (macam pernah je T__T) tak dapat nak join banyak kontest or give away or segmen korang, tak dapat nak kasi korang kepsi haha.  Maaplah ye.  



Yang penting OSBON dah menang, saya tak dapat nak tengok Final, terpaksalah tengok kat Youtube. Ini memang datang dari hati akibat kecewa tak dapat tengok LIVE.



Blogger yang saya rasa  familiar drop komen di blog saya, Saya berterima kasih dekat korang memang paling best kat dunia ni! 




Dan banyak lagi tak dapat nak listkan semuanya, siapa saya tertinggal sorry ya , hohoho krem tangan aku ni hoii.. nak pi massage jap haha.


Banyak benda saya nak buat untuk tahun 2012 blog ni.  Terutamanya tengah fikir nak buka tempahan lukisan, blog design dan nak ubah balik blog ni jadi mesra pengguna.  Kihkih.


Eh, tadi bukan ke dah " akhir kata "? 

56 komens:

Botak said...

tersakit hati tu taklah., tersakit tekak mungkin kot., hahahaha., selamat tahun baru..

Teacher Koko said...

ohh ade dlm list cik ain laa...sgt la excited..kekeke..happy new year cik ain, dan terus la berkarya..sesungguhnye karya awak mmg tak bosan utk ditatap dan dibaca..kekeke

laskar pelangi said...

panjang benor tajuk entry..hik3 =)

selamat tahun baru ain~~

penaberkala said...

selamat tahun baru ain :)

syahirooAhmad said...

Ain, jumpa lagi tahun 2012, erkk. padahal esok je kot... :D

ape pon blog kau mmg terbaik.. kartun kau sgt ohsem.. tomey2..

joegrimjow said...

xpanjang pon
:p

Cik tikah said...

happy new year gak kak ain, ok majuk seba x de nama kita :P

CikMai said...

happy new year :) baru first time singgah blog ni...comel...

nurulnazihah said...

wahhhh, tajuk entry paling best nie. huhu. selamat tahun baru!

Puteri Iqa Izyan said...

wahhhh. thank you ain! ^_^

happy new year. :)) selamat berpraktikal. jeles wohhh. :P

Saddila said...

kita suka kartun2 akak . awesome . comel !
selamat tahun baru . jumpa tahun depan . ehh -_-'

LadyBird said...

selamat akhir tahun.. smg thn baru akan bertambah mantop..

pena rozie said...

Selamat Tahun BAru....

Fara E's said...

wahhh , tak payahlah design blik blog akak . dah comel ni , hikhik

selamat tahun baru akak comel ! ;D

diana said...

lepas akhir kata ada lagi 5,6 perenggan..
ekekkkeke..

selamat tahun baru ain..
semoga tahun depan ain ada lebih banyak masa untuk blog..
dan semoga ain terus sucsess..:)

merahitujambu said...

waa sy ada dlm tu laa..thanks blog awok lukisan kiut

ADEEYA said...

Hahaha tajuk entry panjang :p happy new year !:D

m!3yr4h_LolLy said...

nie kira entry berganda untuk last year. heee

happy new year cik ain ;)

keri ikhwan said...

saya xde dl list -_- hehe mmng ptut pun, slalu jd silent reader je, asyik nengok katun kiut n baca pastu gelek2 trus lupe nk komen :)
*pnjg gile tajuk, habis ruang sidebar saya kena pulun smpi 7baris

dear yayah said...

teruskan lg ngan doodles y comel2 tuh.. suka blog ain ^^

Haziq Zainal said...

Happy new year ain! ;)

yana lyana said...

semoga yang indah menanti kita tahun depan..amin...

happy new year :)

MiszMaryaNe said...

slmt tahun baru 2012 ain,
lama dah tak jenguk ain kt sni..=)

@juera said...

camat thn bru ain..:)
meh la tgk FINAL MLawak Mega kt blog ite..hehe..:P

YONG JIAO XIU said...

hohoho thanks i ada dlm list u!hahaha thanks ain! selamat tahun baru jgk ya! hope tahun depan jadi lebih baik dari thn ni.hehehe yayaya muhasabah diri ni. br je blk dari kg, pakcik meningggal,penutup tahun ni.huhuhu.mlm ni tanam(er tak sopan pya ayat)mlm ni g lagi sana.

APi said...

bila boleh bukak tempahan?

keh3..

selamat tahun baru.. =)

Cik Wa said...

Salam, 1st time comment nih.. Nice blog. Bila baca your posts, terasa mcm masa muda mudi dulu.. senyum sorang2.. keep it up.. :)

kura said...

kan.. sy dah ckp, blog ain zulaikha ni lawak.. baca tajuk yg panjang labau tu pun dah lucu... lucu... hahah..

erk.

eh. blog kura tersenarai. :') terharuuu. hahah

miSs aMaL said...

hahaha.nk tmbhkn komen lglah.btw cmt thn bru ain..:))

Aflina Affandi said...

eh eh terselit dekat list tu. kite suke drop comment sebab entry awk cute miut. hihi

Fizah Ibrahim said...

Hehe ingatkan blog saya ada hihi..

Neway, hepy new year ain, smoga urusan sentiasa dipermudahkanNya =)

AmirahSM said...

blog plg comel sy jmpe..
Selamat tahun baru, moga dirahmatiNya

EZAN IDMA said...

Selamat tahun baru ain. Moga diberkati Allah swt.

EnciK AxixOu said...

cm mane nk buat link jd senget ea??cm comel lk...haha..btw semoga taun 2012 lebey bermakna buat anda..

MIMIE AIZA said...

eh blog saya ada??

Rina Rossoneri said...

kita ingatkan tajuk yg panjang itu adalah isi kepada entry ain..
jadi, kita ingatkan blogspot ni dah sengal ke...rupa2nya ain yg sengal ...hahahah...tetttt jgn marah kalo ain rasa comel...

apa2 pun....hmmmmmm apa ek.. hmmm oh, tq gak sebab sudi jenguk2 blog kita...

shida'R said...

tq syg ^_^

♥CIK SHA♥ said...

takde pun dalam list..uhuhu..tp takpe..walaupun takde saye mmg akan selalu jenguk kat sini..;p

selamat tahun baru 2012 untuk cik ain!

HaFizaH aYu said...

hapy new year dear..

athirah rosli said...

wish u happy new year ain,
may all ur wishes come true.. :)

FieyzahSuhaimi said...

hahaha..cik tajuk entry kau sampai leh buat lagu..hahaha :)

Jerr said...

:( rasa sedih .

-perasan selalu komen sini haha.

Happy New Year :)

blog-tips-kurus said...

fiwit! fiwit!
mekacih bebeh!! wo ai ni!! (>.<)

baik2 kat ofc praktikal tu. jgn main api.. hehe!

teyn teyn said...

yeay! i dlm list . hepi new year sayang!

Terbelog said...

alamak..dah 1/1/2012
ape2 pun tq ain dan selamat tahun baru 2012
nak pengsan jap sebab ade dlm list

LIYANA MASTURA said...

Terharu ade link blog kitewww(gedik) hahaha. Thank you ain!:) Suke baca blog awak dan tengok gelagat2 doodle mu wahahaha.

sya hassan said...

tersgt la pnjg tajuk entry ain yg ini.. keh3.. apepon selamat tahun baru 2012.. terharu blog cik gebu ade dlm list.. sobs sobs .. tenkiu ain *smbil tgn lambai2 ala2 miz world..hua3

SoutulMujahid said...

wohoo. blog kacak soutulmujahid.com ada dlm senarai la. hehe.

apa la yg ain merepek ni. tajuk pjg nak mati! kuik kuik kuik!

nurdani said...

link blogku terselit di situ.haha. thanks ain. semoga sukses selalu dan teruskan dengan doodle comel tu.

akuamir said...

wao,, nak juga masuk list2 tu,,wahaaa....

Hashira Yusoff said...

sy wlau dh lama jgk la blogging tpi bru kenal blog awk trus jatuh cinta..sue entrya sy nk komen. nanti tahun dpn adlh link sy tu..kihkihkih.. *ckp mcm keling.

hah! happy new year cik ain. :D

Liyana Zahim said...

Mcm broadband yg smpurna.. Hahhaa.. Hapy new year ain.. Smoga azam thun bru tercapai.. Smoga kawen cpt gak.. Kawen jgn lupe jmput tau.. :D

cimOt said...

jadik silent reader je slalunya..so, bukanlah antara pengomen tu...huhuhu

YOUsoF said...

Salam tahun baru, semoga kita datang dengan semangat baru! ;)

Terima kasih nasihat²nya wahai Cik Ain.Usia dah bertambah, jom sama² kasi amal bertambah..

Nasib baik dapat tengok LIVE hari tu. OSBON memang terbaikkk!

Terima kasih jugak sudi datang bersila di blog kitaorang..

Syarafi[skyforce331] said...

selamat tahun baruu :D

senses of soul said...

Selamat taun baru walaupon da 2 mggu hhaa