Jan 2, 2012

Aaron Aziz reply kad ucapan dari saya, seronokkkknya

Assalammualaikum, syukur Alhamdulillah masih diberi nyawa pada 2012.  


Actually saya bukanlah peminat Aaron Aziz, serius weyh saya tak minat dia pun sikit pun idakkk.  Saya cuma suka kat dia je.  Haha.  Dari pada dia tak femes lagi saya suka dia, tup tup dah femes Oh mak kau!  sudah berkahwin.. Hampa saya (sambil cakar dinding)  Tahniah kat Aaron sebab sekarang dah berjaya dan dipandang oleh semua orang.  Kih kih kih.  (Saya memang peminat dia)


Cerita ni agak merepek sikit, Enjoy dengan cerita terbaru :)







































































































































































Time Ombak Rindu dia nampak berusia lah, hahaha.


Saya tengok Ombak Rindu 2kali beb.  Pehtu saya dengar ura-ura ada full movie kat internet, bila buka pappppp! hantu keluorrr =.='


*anda kena troll dengan saya actually hahahaha.

93 komens:

Fara E's said...

ni betul2 ke cobaan ?

warghhh , jeles -______________-

Liyana Zahim said...

adeh ain.. apesal lawak sgt ni? dan dan la kn ngorat abg posto.. mlm bute lak anto posto.. huahuahua.. kahkahkah.. wakakakakakaka!!!!!

cik miera said...

haha... lawak je ain ni.. semua ombak rindu

Nana Leina said...

hahaha.. abang aaron xda abg posto tu ada..amek la dia..hahaha..

nini said...

hahahaa...gile punya sandi o...hehe

diana said...

cakar dinding??
ekekek...ada2 je ain ni..

twinkle twinkle said...

huhu aaron nk setia dgn bini dia tu :D

sya hassan said...

hahaha.. lawak la ain neh.. tetibe kuar lagu ost Ombak Rindu.. keh3.. ade ke patut suh org lain hack blog ain.. nangis xberlagu la ain.. hemo3

SoutulMujahid said...

ain mmg suka merepek mcm niyang rapik :p

aimie amalina said...

hehehehe
ain2
comei jeklah katon die ni
aaron aziz pon bole jadi katon ye
hehehe :p

untoldhistory said...

serious lawak. igtkan betulll hahahhaha

koibito said...

wuahahahahahaha XD

Cik tikah said...

hahaha.. kak ain ni. ade2 je dia. sedar2 la :P

Siti Sarah said...

Sy mmg syok gile ngk dy tu.. Hensem.. Untung wife dy..

Ombak rindu bkali2 sy ulang mgk.. Huhu... :)

miSs aMaL said...

hahaha..ain ni memg klako eh?aaron aziz tue..baru nk jehles tup2 kna tipu je.hahaa:)

Cik Yatt said...

klu dpt btol2 bunge tu..mau pngsan..hikhk

SiBudakKurus said...

haha..mimpi buruk punye..sy dah tgk ombak rindu lebih 3kali..hehe..dah boleh tgk n download lah awak.. kat sini www.ceritamelayu.net

Emmet said...

nice post oh... blog ni pun lawa.. :D

akuamir said...

he eleh,, tipu rupenye,,haha.. btw,, semart la,, bole ajar tak kat saye camne nak buat katun2 tu?? gan gambar tu senyet bler mouse pegi situ,, ajar saye keyh,, balas kat blog saye klo bole,, takut tak prasan klo balas sini keyh..

trimas,, i'm follow you.. :)

Nurul Ainaa said...

akakakaaaaaaaa.kesian surat buat bungkus2 xD

merahitujambu said...

saya tengok berkali2..satu di wayang satu lagi di astro first..mak aii..sampai muntah tgok...=_="

Teacher Koko said...

haha LOL kasihan sungguh..belinangan air mata aaron aziz kalo tgk ni..haha

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

ingat betul dapat kad dari aron aziz..aku dah frust nak terjun bangunan dah td ain..ekeke

Hashira Yusoff said...

aaron aziz tu dlu gila2 kt kita tau...pastu kita tolak. Sbb tu la dia agak sosial..asik gi club. Pastu jume izzah.. hahaha. Kalau awk pn nk kt dia amiklh..hihihi..

Mesti jeles kn..kn..kn? :P

Anak Wak Mail said...

hahaha...berangan ain ni!


dah ada dah full movie kat internet..ini serius..;)

MiszMaryaNe said...

kelakar la ain,
kecewa smpai nynyi ost lgu ombak rndu lg tu, hahaha...

Syieda™ said...

hahahaha..tipah tertipu...!! @_@

p/s: Lisa mekap tebal. seram tengok mata die..huhu

.::TAIKO ::. said...

hahha...lawak2..
cik ain ni mmg klako..
sakit perut guling2 sy malam2 ni...

GaRy™ said...

hahahaha... orang kata aq kembar aaron aziz... :p

little_teddy said...

mimpi ngeri..nauzibillah..huhu

Ainul Mardhiah said...

ain sengal..hhahahahhahahahahahahah..gilo!

Zainick Abdul Malik said...

zainick asik kene je an kak ain. Dulu entri pasal jumpe sape tah. Now jumpe aaron aziz.. Syok sye bace ttibe2 last ending nye adalah mimpi :D

ieyfa syifa said...

adess, kena troll pulak :)

ain itu mata. =) said...

hihi comel je. sy suke bace blog nih. same je mrepek kte nih hehe tp awk moden skit lukis gune tenet, sy reti gune pensel je hihi

blog-tips-kurus said...

budak latihan industri dlm bangunan tanpa CF memang mcm ni yek? hoho!

FieyzahSuhaimi said...

hahaha...kesian kakcik...

Cik Cammy Lia said...

ain kalo buat doodle mesti best.hihi

maisarah sarah said...

cute dan kelakar.hehhee

mmg ada fullmovie ombak rindu ritu tp skang dh xde.dh kena claim ngan astro.huhuhu

Rain said...

kalu rain, ngorat abg posto tu dulu. hari2 dia mesti hanta bunga haha..

so sweet dear!!

soalan: camne buat gambar tungging ke bawah tu. cumil je

Alia Syaza :) said...

hahahaa. comel jea. ok lahh tuu, dalam mimpi pun dapat jugak. kita mmpi pun susah woo. hakhakk xD

Cik Bambam said...

hahahahha.. kesian dak ain! :P

♥CIK SHA♥ said...

penangan ombak rindu la ni eh? ehehe..;p

MasShahirra said...

wekkk. kk ain berangn, tht's why la aaron aziz rply cmtu. hehe. mas gurau :)

DySha.Pink◕‿◕✿ said...

huhu lawak je.. penangan cite ombak rindu... xtgok pn lg..

AishahAzli said...

semalam malam baca blog akak.terkuat pulak gelak sampai mak marah marah.lawak abis ;D

bantalbucuk said...

hahaha...ain jangan sedey2 ye..banjir nanti rumah tu.. ;p

YONG JIAO XIU said...

hahaha igt betul dah td. siap bunga bagai tu, mula rasa kompius, pastu time mlm. rupa2nya, terkena lagi. haha. a'ah kwn dwld kat tenet saja cter tu. tp sy lom lagi tgk cter tu. tak menyempat pun lagi,dok mengadap full house,haha dari zaman belajar smpi la-ni tak pernah habis tgk cter tu. ni br nak mengadap betul2. ades, kuno n out of date btl la daku ini.

akuamir said...

wooaaa,,, banyak nye komen.. bace ke tak nie?? tanx bg link tu ye kak ain.. :) appreciate,,haha..

LIYANA MASTURA said...

HAHAHAHA:p kene tipu je.

zulaika.puad said...

ingat betol2..
dah excited baca..
hmph...

evagurl (podshop) said...

kite tak minat aaron aziz, kite minat aaron kwok je ;)

m!3yr4h_LolLy said...

ain, kuatkan ati dan semangat ye. usah dikenang pada yang tak sudi.

amacam, nasihat terbaek x ? keh keh. lawak tol

Azie Azman said...

hahaha..sampai banjir ain nangis..hehe
azie tak tengok lagi pun ombak rindu..sedih sedih :(

dear yayah said...

dh taw dh nih tipu wktu ckp abg posto dtg mlm2.. ahaha

shida'R said...

hehee..kalo aron aziz bca mst gelak22 pnjg dua hahaa...

SAYA BUKAN SAMDOL said...

hahaha sumpah lawak! best. cantik blog

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

aaron aziz balas lah! fuyyo! hehe... sis nih, lawak okeh!

Terbelog said...

seth tan ape cite ain?

cimOt said...

hampeh! gua mati2 nak jeles!

dabuldahi said...

haha.. dah agak dah.. tipu je ni.. tapi best gak baca.. hahaha.. oooo... cik ain kenakan kami yeeee.. haaha

laskar pelangi said...

nak jeles sikit boleh? hek3

aaron sayang bini dia lg ;D

BeloG MTT said...

Dasat betui penangan Ombak Rindu. Btw, MTT memang minat Aaron Ajis jugakss ! :P

YOUsoF said...

Makin bersinar-sinar bintang Aaron Aziz kan. Syukur murah rezeki dia.. Peminat pun makin ramaaaaaaai.

Ain dekat Malaysia ni bukan sorang, mungkin dia tersilap Ain la tu. (tolong sedapkan hati) ;P

capt. keon alhan said...

lawak!huhu...aaron aziz mmg hot...

Ezy Chiaki said...

mmpi ngeri yg sngguh ngeri..
haha

dak eina said...

eeeeeeeeeeeee comel lawak ain.. haha! pang laju2 sat g.. haha

si ngokngek said...

weh boleh jd filem animasi klakorr lah:))

cis pasal hantu tue dh berapa kasi wa kena..

Aujinz said...

bertabahlah Deq Non.. koh koh koh

aki uno said...

alahai..sedih je last2 menangis smpai berombak2..huhuhu..klau btul2 aaron ajis anta bunga u xrelax cmtu je msti da lompat2 da kan??hahaha..

Botak said...

aaron aziz pun takde masa rasanya nak tulis mcm tu., hahahaha..

The 'F' Word said...

hahaha! cute

Cik Yuyu said...

halllaaahhh..dah tertipuuuuuuu.. wuuuu.. ape la ain ni..nakal! ^^

HeNRieTTa JoSe said...

Nice Doodle......Sronok Baca Blog...

haasyaa said...

Hahaha pandai Aaron buat ayat.

aliza zeke said...

alolowhh..ciannya bile aaron aziz reply kad sebegitu rupa..hehe

L said...

atoi, ingat kisah apa!!! lol..

Jom baca sekejap..=)
http://lolz-l.blogspot.com/2012/01/berkata-dengan-lemah-lembut.html

Elie Lily said...

hahha! ain mmg salu buat elie gelak sorang2! haha
btw, elie pun dah terkena video antu tu! cis! haha

Amna.Qadeeja said...

hahha comel jep. mai tengok citer ni xtahu npe xnangis tp byk gak scene sedih kan hehe

senses of soul said...

mgkn teng teng akan seperti aron aziz satu hr nanti?

syuesyada said...

OMBAK AaRON aziz ke ni cik ain ?

hehehe ^^

dah lama x dtg cni, blog kite rosak.sobsob

[sutera kasih] said...

hehe tipu ekkk :P

Cik Aish said...

hahah lawak ahhh citer ni..

lyaidma said...

comel gle entry nie :D

jajabings_90 said...

hye ain! jaja baru je update blek blog jaja...huhu.....n baru add ain...jaja skelah ngn kartun2 tu....hehehe....best....n ur entri? haha...cool......bnykkn lagi story tru cartoon au...best!

Anonymous said...

valium online buy valium online no prescription canada - can you buy valium online no prescription

Anonymous said...

buy xanax xanax and alcohol and prozac - 1mg xanax night

Anonymous said...

buy cytotec pills - buy cytotec online uk - purchase mifepristone and misoprostol

Anonymous said...

Buy Cytotec Online - buy cytotec manila - can buy misoprostol walgreens

Anonymous said...

tramadol online no prescription tramadol online pharmacy - buy tramadol cod next day delivery

Anonymous said...

purchase generic ambien where can i buy ambien online - can i buy ambien at walmart

Anonymous said...

buy ambien uk buy ambien uk - buy real ambien online

Anonymous said...

can i buy ambien online legally buy ambien cheap no prescription - buy ambien in the uk

Anonymous said...

играть в казино за чужие деньги or казино онлайн вулкан or казино онлайн на реальные деньги or казино онлайн черный список or рулетка онлайн на очки or играть в рулетку л2