Feb 28, 2012

Perfume yang Spoil

Assalammualaikum dan salam sejahteraaaaa.  Selamat pagi , dah sarapan ke belum tu? time ni mungkin saya tengah drive nak pi KTT.  Rasanya semakin tak sabar nak habiskan minggu ni, minggu penghabisan praktikal di Kolej Teknologi Timur as receptionist :)  Nak tahu berapa banyak rasa happy tu? Banyak niiiiiiiiiiiiii.



Gerenti akan rindu KTT macam rindu dekat Bool hari-hari.  Sampai mimpi-mimpi. Nangis2 nak tengok wajah Bool yang kacak dan macho bak Tomcruise.  Ho yeah!   Kembanglah lagi bulu Bool tu duk kena puji dengan tuan dia jek.



Gerenti lepas ni korang akan menyampah dan muntah darah dengan saya sebab akan sentiasa update di blog Ain Zulaikha ni hahhaa.   Gerenti lagi ?  Okey lah tak nak lah cakap banyak sangat, Enjoy cerita baru :)

















































































































































































































Perhatian kepada para-para wanita : Berminat dengan barangan make up? Di sini saya ada jual barang make up memurah jenama Miss Rose, Mac, Benefit dan PRO Brushes, leh tetengok kat sini AinzStudio :)

82 komens:

Izzat Aziz said...

Haha, selalu gak terjadi, kemudian lama-lama dah terbiasa check dulu baru tekan.

syAzAnA said...

haha. tiba masanya ain beli perfume baru. ngeh3

Miss Anisah said...

Kesiannye.. Takpe.. Kite same same beli perfume baru eh.. Anisah punye pun da abes td..huhuhu

Ym.Bundle [Blog.Sampah] said...

kahkahkahkah..mesti rasa nak geget botol perfume tu kan..

kura said...

amboi...padan la wangi melaysia ni. suka sembur perfume on air rupanya. hehhe

blog-tips-kurus said...

tulaaaaaaaaaaaa...
berangan je dia!

(gelak guling-guling!) (>.<)

alya_sygs said...

hahaha.... pernah jadi camni...

jehanfrhin said...

hahah.. pernah tersalah sasar.. sembur kt muka..hihi

eyqa amin said...

alolorh...ciannye dye....:p
eheh

nextime kena ada xtra perfume taw ^^V
heh

Lizzie Yasmin said...

bukak kepala botol, tambah air.. hahaha

combi said...

hahaha..comei:D

YONG JIAO XIU said...

hahaha betul2, selalu mcm tu. sepatutnya la, dorg warnakan kat area lubang sembur tu warna lain dr tempat tekan, kan. menyusahkan org je sebab kekadang sembur arah lain. huhuhu.
bgs gak tu idea lizzie, tambah air. pakai bedak wangi pun blh je, bedak jonsen( baby Johnson)pun dah wangi. hehe better than sapu minyak cap kapak.

✿ pink velvet ✿ said...

hahaha! org pon penah jadi camtu gaq

Ummi Alesya Sofea said...

comelnyer muka bila dah naik angin,kih3x...

Cik Tqah said...

comel2... bleh tempah doodle comel x kat ain?

kAkUnA_tHe KeLip KeLiP said...

hahahaaha....memang asik berlaku...tapi tak lah sampai perfume abis..tapi rugi sebab favret perfume... T__T sobss..

amboi, cik ainon....bulu mata letikss giteww..curlasss..heheeh..

:)

.........cP~ said...

Okay, sabar je la..Aduih. Tersila arah. Nasib baik la tersilap arah perfume.
Bayangkan kalau tersalah alah ridest? nak sembur ke semut, tapi tersembur arah muka. erk :|

Cik Bambam said...

hahahahha.. siannn.. nasib baik x samlah sembur ke muka.. lg parahh!

Abg Stalker said...

hahah..klu abg x pakai perfume pun wangi je.

Elie Lily said...

pergh! ni iklan promote rupanya! hahahha.. sgt comel! :D

hana said...

hahaha..
kan dah membazir..
tak pasal...

schaze zainn said...

ekeke nasib baik tak penah kene lg mcm ni

selalu kalo dah tgl sikit, schaze mmg tak kan pakai.

:)

Aujinz said...

saya check dulu baru tekan.. koh koh koh

Ezy Chiaki said...

hihik..
klaka je.. dh la tgl sikit..
pembaziran..
kehkehkeh..

kaizen said...

muhahahahha normal la tuh...

*mesti g hang out x paki perfume kn?? hehehe

SoutulMujahid said...

aik.. sejak bila plak bukak bisnes ni?

jaya jr said...

haha..sekali sembur je terus habis..mmg da nazak betol perfume tu

Solihin Zubir said...

heheh.. selalu jugak tersalah arah bila sembur perfume..

MIMIE AIZA said...

weeewitt.. ain dah pandai tukar baju baru dah.. kikiki

SYARIFF HAIKAL said...

esh i x tau la knp u selalu cuai..da la i x da duet..erh tbe2..ain dtg sini mau beli make up due poloh..

APi said...

nasib baik perfume tak pakai spray..
kekeke

YOUsoF said...

Seronoklah dah nah habis praktikal.. Enjoy minit² akhir kat sana, angan sedih² bila tiba hari last nanti ye.. ;P



Hehehehe comel habis muka tuan Bool bila tak dapat guna titisan terakhir minyak wangi tu.. hehe

faridah nazurah said...

haha selalu gak kena camtu.. bile time dah nak abis mmg selalu jd cmtu

Liyana Zahim said...

Hahahahaha.. Sadis sgt botol tu.. Kahkah.. Jgn bnda ni kena kat botol ridsect sudah.. Botol perfume takpe.. Huhauahau~

AmirahSM said...

ggrrrrr gram hahaha

Fizah Ibrahim said...

Takyah pakai perfume kan senang heheee =p

sya hassan said...

ain..lain kali taruk air skit kalo perfume dah habis.. pastu pakai la.. haha air pon air la.. jnji ade bau wangi..hehe

tomatokering :) said...

kahkahkah nakal ! XD

AiedaHaliena said...

Aieda pon, selalu jadi macam tu masa sekolah dulu, yelah nak kejar bas takot tertinggal. Tgk2, habisss. Geramm betol hehe.

ak1 said...

Huhuhuh..ptt la busuk aritu..hahaha..

EyqaLuvender said...

time rushing slalu jd cni...adeyh~

caliph shuriken said...

mmg btul2 spoil kn, hukk...

NisaAdnan said...

perfume org pakai setahun pon tak habis2 lagi. hahak

shida'R said...

hehee...cutes je tgk kartun2 tu terus xjd marah ekekee :P

AdiaLuze said...

Assalammualaikum ...

Waaaa ... Lama giler tak singgah sini .. hehhe

Lawaklah katun tu ... Comey masa mukanya pipi merah ... Sukeeeee ^^

FieyzahSuhaimi said...

haha..kesian kesian kesian...

Ain Dzaya said...

ahha..spoiled mood betol!


Inilah jawapan sebenarnya ain tak hupdate belog selama 2 minggu.(entry bergambar).

Shaznina Sofia said...

hye.. hee~ suke yee da nak abis practical..

lawak laa akak nyh.. cartoon tu chumil sgt..
mcm mne buat ye?? hehe..

Shaznina Sofia said...

hye.. hee~ suke yee da nak abis practical..

lawak laa akak nyh.. cartoon tu chumil sgt..
mcm mne buat ye?? hehe..

Botak said...

ouh., sembur perfume kat muka rupanya., baru faham., hoo hooo., hahahaha..

bantalbucuk said...

HAHAHA...xcomel sungguh bila ain marah.. :P

Abu Huzaifah said...

hehe... memang spoil btul lah...

Hashira Yusoff said...

hahaha..pernah blaku jugak. sbb lubg tu kcikkn..xnmpak smbur kmana. I nk sgt pkai perfume yg pcit guna pam tu. hehe..eh, kita pkai perfume yg sma la. wangiiiii.. :D

btw, ain suka x pleated floral skirt? klau ye, meh la singgah blog. :D

-->Pastelove Good : Dream come trueeee!!

deeya said...

padan muka ain !! dah2 cun tapi bau masam . hahakz !

Udinz.com said...

hahaha..lawak toll...

bukan photographer said...

kahkahkah...sapu la botol tu kat baju..ada lagi sikit2 minyak wangi tu

Hidemichi said...

kesian....jadi x keluar tu?

merahitujambu said...

ahaha..cian nyaa dia...

[sutera kasih] said...

heheh sia2 hbis perfume :P

Gadis mutiara_Solehah said...

haha,kadang2 benda ni hapeen dkt solehah gak=p

Kuderz... said...

hahahaha... padan muke..huhu

Rafflesia™ said...

hahaha.. dah la tinggal nyawa2 ikan je.. hihihi

btw.. syieda suke lukisan ain ni.. comey..mcm tuannya... hihihi

Rashid said...

haha!! ni tentu banyak ngelamun ni ..

Fara E's said...

wahhhh , sumpah sadis ! haha

Uchi kay-f @hmad said...

bhahaha.....salah spraayy iye..adeh luculah...

Boni JLL3 said...

owner dengan writer lain2 ke orangnya?

gadiest ❤ said...

alah2!!comel giler!

Terbelog said...

HEHE..
dah agak
ade je benda lucu nak kongsi
hahaha..:)

xila riston said...

belibaruuuu

Puteri Iqa Izyan said...

beli perfume lebih dari satu. senang nak spare. haha. perempuan kan.. :))

J.Syazwana said...

alahai comelnya kartun. hik hik. dulu selalu datang sini then tukar email link blog pon semua hilang. now jumpa balik. hehehe :)

cimöt said...

ohhh stress nye...ingat nak jimat laaa kan..huhuhu

ms teyn teyn said...

where are u dear? i miss u. i miss ur funny entry!! and the comel doodle.

Siti Arfah said...

Alahai comeynye... hehe. Sy byk kli jugk alami situasi ni kalo nk cept, main smbur je. last2 x trsembur kt kte pn. hehe

Ardini Humaira said...

bila nk update lagi :)

fieda said...

salam..saya pemenang ga shida...mcmna ye nk contact ain zulaikha..boleh bagi saya email..

YONG JIAO XIU said...

dear ain yg comel,
hehe mmg lama tak menjenguk ain,lama tak jenguk org lain yg dlm list sy gak. kira ain yg first sy jenguk dlm 3bln ni. thanks sudi jenguk blog yong.
hehe mmg dlu main sembur perfume lagu tu gak.hehe lastly,amik marker pen,tanda lubang perfume,sebab rugi la,sembur dinding.hehe
akhirnya!abis gak praktikal.best kan feeling abis keja ni.haha. jap lagi enjoy pepuas. yummy,time pose ni byk mknan kat bazar ramadhan. blk last day keja nti blh la beli mknan bebyk sambut abis praktikal.hoyeah!

zacky786 said...

waaa lme xdtg blog ni

ruby said...

ayaks...comeynya..cutenya...

Kazen said...

botol dah kosong? haha botol kecik lettew :p skali sembuq je

Juliana Sanafiah said...

Pewitt..makin omey la blog u dear..dgn kartun2..omey sgt2.

Miss SS said...

selaluuuuuuuu mcm tu.HAHA