Aug 10, 2012

Dear Stickman

Assalamualaikum dan salam sjahtera n selamat berpuasa.  ♡ apabila kita sedar kita bukannya yang terbaik.  Atleast kita dah berbuat baik ♥

24 komens:

Syazana Zainn said...

berbuat baik tu tak salah :)

shida'R said...

baru jer terjah kartun ni kat FB hehhee :)

Miss Yaty said...

hihi..

nerves said...

yup yup agree :)

merahitujambu said...

rindunyaa nk tgok lukisan awok dan nk tgok awok updateeee

Cik tikah said...

Lamanyaaaaaaaaaa akak xupdate blog! Rindu la. Stickman uh sape?

Fizah Ibrahim said...

Laaa, ingat panjang entry nya sobs sobsss...lamanya x update ain :p

Ym.Bundle said...

walcome back ain..haha

Ain Zulaikha said...

sayang korang sangat2 <3 muah muah muah hhuhu

Madam Jawz said...

buat baik berpada-pada, bt jahat selalu la buat..huahuahauha

ejulz said...

lama mnyepi? :)

blog-tips-kurus said...

salam.
hey makcik! apsal berjaman baru update nih???!! (",)

selamat beramal.. :-)

Yousof said...

Pun sama macam Fizah.. Ingat entri panjanggg untuk cover sawang² dalam blog ni.


Takpa la atleast Ain masih ingat dekat blog dan pengikut² blog. ;)

emieysandra said...

tgk katun cute ni lagi..selmt berpuasa & slmt nak dkt raya ain! ehehe =)

Siti Aniza said...

kak ain! niza dah lama tunggu kak ain taw. kak ain g mana. sampai hati. sob3.. selamat berpuasa kak ain.. :)

wunny said...

yes! same goes when bila kita nasihat org utk berbuat baik walaupun kita ni tidaklah berapa baik. bukan nk tunjuk bagus tapi ianya sebenarnya note to ourselves also.

ForFia said...

jadilah yang terbaik...cabaran kehidupan macam ni lah

Macam Yong said...

org tu dah abis praktikal ya..hehe happy! ni dah beli baju raya ke belum ni ain? suma blog,pakat update baju raya.hehe.memacam tema kuar. gan tudung pelangi segala bagai.hehe. ramai stickmen kat blkg tu, awat ain nak baling kasut kat depa ke?hehe.

diana said...

dah lama dok tunggu dak comel ni update blog..hehehh

Norden Salam said...

buat baik dibalas baik..buat jahat pon patut dibalas dgn baik supaya yang jahat pon jadi baik.

Fiezah Suhaimi said...

kakcik, baik kau betolkan laptop kau tuh cepat.

little_teddy said...

dear cik ain.. cepat la update raya cik . Byk duit raya kah yg dapat??hehehe

Norden Salam said...

makcik..!!!takda nak update lagi ke??

Anonymous said...

http://cardiffmiller.com/pubs/buyvalium/#91784 eu pharmacy valium - valium 5mg pink