Oct 3, 2012

Ugutan dari saya untuk semua yang saya rindu gila

Assalamualaikum...

Tadi ada orang tegur, 

" akak kenapa akak pakai tudung tak mecing langsung dengan baju? "

Saya pun terkedu lalu dengan selamber badaknya menjawab. 

 " Adik, sekarang ni zaman tudung kuning, baju oren, seluar coklat, kasut hijau dik.  Adik ni tak de blog ke? "  (sambil senyum lebar kearah mereka dan berlalu pergi).  

Dan setelah berjalan beberapa langkah saya terfikir untuk 100saat.  









Dan..... Pada hari ini saya telah update blog.  =.='

tak de gambor kartun takpekan?  Kalau tak leh, sebulan lagi saya update lagi.  ugutan ni. 

39 komens:

kaizen said...

hahaha entry ni xde kaitan hal ats dgn hal update blog...

*mesti bz sgt nih ain ni....

Mira Adzlia said...

huhu...rndu katunnya..mne katunnya??hihihi

Ezy Chiaki said...

rindu nk menatap entry ain..
hukhuk

THE LEKAT LEKIT STORY said...

dia tak tahu sbb tu bertanya.. Kalau akak dpt jawapan.. 'takde blog ker?' akak akan terasa org tu ckp akak ni jenis x up2date sbb x tau perkembangan.. dan kita kena tahu walau sesuatu tu ramai yang tahu ttp ada segelintir yg masih ketinggalan.. :D

rafflesia said...

lamanya Ain tidak update blog. rindu entri blog comel ni dgn karton nya :)

Ym.Bundle said...

skg tren kaler2 dik oii..haha..

#lama gila ko tak hapdet ain..

Miss Volvo said...

ain ni suka sgt buat org ttgu2. rajin2 la update blog okayyy!! hmm nak entry yg ada gmbrrr comel mcm ain :P

shidaR said...

wahhhh xde kartun....mna blh ain hehee ^_^ rindunyer....!!

dEdEQ dE wIshEs said...

ERK ? HIHIHI

Cik Cammy Lia said...

lama btl awk x update.nape ye? best bace dialog kartun2 awk tu..lucu2 hihi..

Miss PIJAOSIX said...

hahahaha....

ugut baik punyer..

Abg Stalker said...

hahaha.sbnrnya kn...nk ckp ni.perempuan zmn skrg mmg pelik! dan lelaki yg gedik je pun terikut2,baju biru seluar kuning.euww...gangnam sgt.hahah

Nina said...

saya pun rindu awak..kihkih

Aujinz said...

ini pesen ugut ugut manja macam nie yang parah nie... wakakakaka

O'gosh Iskandar said...

aik? tu je ke? adik...cemana nak buat blog comel macam adik? leh buatkan x?

Mrs Velentine said...

hahaha..mmg lah dh jd trend skg pakai tudung tak menching baju

Cik Tqah said...

lawak la ain nie..hihihi

Macam Yong said...

hehe betul2,penah sy pki baju kurung kain kosong warna kuning dan tudung maroon.apa pun kita ada pilihan sendiri,tak yah nak peduli org pun.hehe

ejulz said...

ingatkan rindu ejulz.. :P

Peraih udang dari Zimbabwe said...

Bole2...

Rashid said...

nasib baik kena tegur .. baru sedar ada blog kan? hehe ..


... sedang bayangkan ain pakai tudung kuning, baju oren, seluar coklat dan kasut hijau .. ermm .. okey pe ..

keri ikhwan said...

terima kasih kepada adik tu sebab tegur pasal maju x mecing. klu bukan sbb dia entah berapa lama lagi la makcik ain zulaikha ni nak cari idea hapdet blog

nabByla said...

hai akak.. lama giler x nampak update blog ? dah keje ke skunk ? huuu

blog-tips-kurus said...

pesen sekerim padel pop yg colorful!!

mujur la baru 10 Oktober 2012.... (",)

Yousof said...

Nasib baik tajuk entri ni mecing dengan isinya... ;D

Ibnuismaini Ismail said...

Adik ni takde blog ke? Kalau ada, sila update. ahaks.

farahpingu said...

hahaha, aku slalu blasah je tudung warna apa. ape yg ade je pakai. kadang baju oren, tdung da mcm nak pink2. hahaha LOL

maitimie said...

sempoilaa kak.

loike it!

Khalilah MNor said...

Org yg tanya tudung matching ke tak tu tak up-to-date la kan? Blogger kan hup-to-date... hehe *kalau rajin*

ahmadhiSyam said...

bernas sungguh jwpan beliau..haha

Ain Dzaya said...

sekarang zaman minellium..eh! semua super -funky!

cerita best said...

cerita pakjoe datang terjah di blog nie... 4 c joe bg dekat blog nie cute,cun,comel,cantik niceeeeeee entry ..terjah sini sama k ada mcm2 tip tuto pakjoe nk kongsi dgn tuan blog..lg 1 klo tuan blog komen dekat blog pakjoe sekali pakjoe kn bls blk komen dekat blog nie,chat box pakjoe x kira k hihihihi :P http://pakjoe-pakjoe.blogspot.com/2011/12/korang-semua-jomlah-join-this-group.html

Syazana Zainn said...

skrg kan pesen color block :p

penaberkala said...

Ke manakah anda lama menghilang?
bizi sangatkah?

izfanora said...

ni fesyen namanya dik.. kuikuikui..

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

saifudin said...

kunjungan gan , bagi-bagi motivasi
semoga menjadi semangat .. :)
Ingatlah selalu bahwa tekad Anda untuk sukses lebih penting daripada yang lainnya.

Teacher Koko said...

haha even without ur cute doodle pon, entry ini berjaya mmbuat saya geli hati..
p/s: saye pon ade org tgur pki baju x matching...muehehehe

Miss SS said...

suke jawapan tuuuuu ! hehe