Oct 21, 2012

Bukan sengaja



alaaaa gambar ni pecah2 ke? T,T

bila nak ada lappy baru?

32 komens:

Fiezah Suhaimi said...

kate tak tahu password

cintailmu89 said...

amboi, kejam sngat!!

nurdani said...

hahaha.

eh gambar kecik. ke saya je nampak cenggitu?

Ain Zulaikha said...

Mgkin ape yg dani nmpk tu btul hahaha

kaizen said...

sila beli lptop yg berbaloi dgn harge dan standard...

*nnt nk beli sy bleh tgl rekemenkn

Macam Yong said...

er lappy rosak ke?huhuu kesian. sy pya sempat tahan 5tahun sebelum arwah meninggal time bulan puasa, gamaknya lappy sy tu suh wat byk amal ibadah time bulan puasa dr dok membelek dia je, tu meninggal time bulan puasa.hehe. semoga dpt laptop baru.hehe. my laptop yg meninggal tu dah dijual ke umah mayat laptop,tuk dikutip organ dalaman yg berguna.hehe kira ada jasa disaat dia dah takde.

Ain Zulaikha said...

@kaizen laptop ape best?

@yong rindu rindu rindu! ^^.

Evagurl Izma said...

hamboihh kemain lama menyepi

kaizen said...

ain nk gne tok ape?? bape bajet?? tu yg penting...

*sy bleh tlg rekemenkn je...

◕ Kawaii D Y S H A ◕ said...

amik ko, bukn nak pjuk ka hape>.<

maitimie said...

lenovo kak. hee >_<

lama sgt dah akak x hupdate......

rindu eh!

Ezy Chiaki said...

a'aa la.. ngape gmbr pecah2?
huhuu

shidaR said...

huwaa..awat tecik..ain..naseb leh baca..fuhh!

ejulz said...

Garangnya awek tu.. takut.. ^_^

Yousof said...

Hihi.. Lebih elok kalau kita bagi masa untuk orang tu habiskan air mata dia, bila dah kering dan sejuk baru boleh cuba cara baaachak tu (kot) ;D


Ha'ah Ain gambar kecik dan sedikit kabur..

miszfazierra said...

alololo sian dia kene marah... hehe

blog-tips-kurus said...

sebab gambarnya kecik, memang nak kena beli baru tu wahai tokey AinzStudio. hehe!

Ain Zulaikha said...

Best ke lenovo?

Ain Zulaikha said...

Pakai enpon je dear.. Huwa huwaaaa

Ain Zulaikha said...

Haaaa asalkan shidar bole baca da puas ht hehe

Ain Zulaikha said...

Hahahaha

Ain Zulaikha said...

:( baik sy akan sunguh2 kmpul duit beli lappy bru

Ain Zulaikha said...

Tu la tu ksian kn? Heee

Ain Zulaikha said...

Hahaha bile ckp tokey tetibe rse cam da jd tokey pon xdpt beli lappy bru ke hehe

Ain Zulaikha said...

Entah knp tetibe blogger ni makin mudah. Nak balas komen senang. Best2x

Ain Zulaikha said...

Lappy musnah kak

Ain Dzaya said...

huhuhu..kesian bopren tu kene marah..dy ta salah punn...

Abu Huzaifah said...

awekku gangster =..="

Syazana Zainn said...

nampak gambar katun tu kecik la dear

dah lama ain tak update :(

izfanora said...

hambek ! hahaha..

wisata bakti alam said...



kunjungan gan,bagi - bagi motivasi
semoga bisa jadi semangat
Hal mudah akan terasa sulit jika yg pertama dipikirkan adalah kata SULIT.Yakinlah bahwa kita memiliki kemampuan dan kekuatan.
ditunggu kunjungan baliknya yaa :)

blog-tips-kurus said...

ooo...
i dah missed ur entries.

garangnya dia!!
hoho!