Dec 9, 2010

Apa salah saya? kenapa dia buat macam ni??

Hari ni hari Khamis eh?  So esok jumaat.  Bermakna esok adalah 10hb Disember 2010?  Betul ke?  kenapa tiba-tiba rasa macam ada orang cepatkan masa dan tarikh dekat laptop dan handphone?  Saya bermimpikan ni? Haaa  Biar betul esok result keluar?  Bila result keluar ?  10hb ke 14hb?  Kenapa nak buka UiTM Student Portal dia tak boleh nak masuk?  Awak semua buka oket tak?  Saya buka kenapa tak boleh?  Apa salah saya?  Dia orang tak nak kasi tau saya ke?  Service not available.  Apesal nih?  Ain kau ni senyap-senyap sudah.  Bising je.  Orang lain pun tengah cuak jugak nak tengok result dia orang.  


Memanglah, mananya saya tak cuak?  Result kot.  Lagi-lagi semester depan naik semester susah dan banyak kerja. Dengan lokasi tempat belajar yang dah macam hulu bendul.  Eleh, kau pun bendul jugak Ain.  Tak sangka saya mengata diri sendiri  T__T


Cara Mudah Melihat Result UiTM dan Cara Kira Pointer , awak semua dah tahu?  Saya nak buat-buat tak tahu untuk sekarang.  Agak-agak Tips Maintain Pointer ni berguna ke tak untuk saya?  Sebab saya buat dulu dan kalau pointer menurun.  Saya nak cabut pergi Singapore ke Brunei ke paling-paling gali tanah tanam diri sendiri.  Argh maluuu maluuuu






Eh, dah hujung tahun kan?  Agak-agak ada sale tak barang-barang digital?  *tiba-tiba. 

39 komens:

Puteri Iqa Izyan said...

result kuar esok kan?
ades. cuak gile nk tau nih.
cek mgu dpn jelah. huhu.. :P

btw, adie tu pon blogger jugak ;D

ღ TeRU²bOzUღ said...

Goodluck dear :)

LittLeMyRsHMaLLoW said...

hihi~
=) sBr ye...

rossoneri said...

kita baca ada sorang ni punya blog pun memang ada problem nak bukak portal uitm..

Izzat Aziz said...

kena improve tu lompat getah tu..haha

ejulz said...

waaa... tahniah!! huHu

Aku Otomen said...

good luck esok..huhu

ada kot..ain nak beli apa?hehe

Rt-qaH said...

caiyok2 ain..good luck yaa..confirm result gebabooommm!!

twinkle twinkle said...

ahha awat part kira kredit x lulus aahha ;DD

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha..lawak.. ;p

Sepi tanpa mimpi said...

result keluar 10hb lah. tadi mungkin sebab ramai orang nak tengok result. sebab tadi tak tahu apa masalah, result 'terkeluar' dan boleh disemak, tu yang line jadi sibuk.
sekarang dah tak boleh disemak.

p/s: saya tak pernah cuba, tapi mungkin boleh semak melalui mini transkrip. ini andaian je. :)

Cik Gallus Gallus said...

lawak betul result tu

-telordibasuh- said...

hahaha...sok nak g apply masuk U.K.O.s hahahaaa..

☆aDihAys☆ said...

all the best ain..
dah usaha kn..

hiro said...

keh2..kalau gua repet gua kene extend ke encik dekan? haaa

Aimi Bahari said...

hahaha. lawak gambar ni. xpe ain esok la check ye.. sabar menunggu 9 pagi esok k.

HonEyBuNNy said...

gd luck...ila dah kuar result...heheh

Fariq said...

wah result yg cemerlang,, ngeh2x..

sale?? dh xde kot..

ak1 said...

heheh..ntah pape ntah Cik Ain kita ni..klaka je tiap2 hari..heheh..bleh check in tanjung rambutan ckp dgn diri sndri ni..hehehe..

HZQH said...

kak ain uitm jugak? sama lah kitaaa, takottt !!!

Cikbelog said...

gud luck ain..konpem cuak sekarang ni kan..tak sabar nak tau result.heehee

Rara Farah said...

hehe..cumel2..doa byk2 eh....sis..cane baut header sis tu..cumel r...ajr rara blh?

Ain Zulaikha said...

iqa : lohh dia pun blogger gak ke.. huhu

teru : thanks :)

littlemyra : hahaha cmne nak sabar? mmg dah sakit otak dah ni..

rosso : susah kan nak buka? mmg prob sebab ramai sangat pelajar uitm.. lagi2 dia orang mmg tak sabar nak tgk.. ha

izzat aziz : ngiahahahah

ejulz : apa yang tahniah? T_T

otomen : nak beli digicam. :)

tqah : aminnn dengan harapan yg sama..

twinkle : hehehe biasa la tu, bab2 kira2 ni failed.

rossa alina : apa yg lawak?

sepi tanpa mimpi : haaa betul tu, boleh semak guna mini skrip

gallus : kalau nak tahu, result ni dah lama post kat blog. cuma publish balik je.. hehe

telor : waaa ain nak join gak.. nak jadi K.O bersama2.. hehe

adiha : thanks :)

hiro : kalau repeat dah sem 6 mmg kena extend..

aimi : hahaha tak nak la check esok.. nak check lusa.. hehe

honey : wahhh cmne result oke tak?

fariq : haa? dah tak de?

ak1 : hhohoo kejamnye statement tu T___T

hzqh : ha ah.. hehhe takut kan? ok2.. cool..

cik belog : hahah tau takpe.. skrg ni bukan tak sbar da, takut da..

rara : hai rara , kak ain tempah la sayang header tu.. :)

shahjiehan said...

mgu ni rasa nya ade pc fair kat klcc...

E.d.Y said...

huhu..lawak2

Amirrah Zawani said...

kawan2 i ada yg dpt check hari ni..
tapi i masuk taleh pun.. tunggu esok je lah.. server busy lah tu.. btw, gud luck yea :)

Solihin Zubir said...

tahniah sebab lulus cemerlang dlm acara lompat getah, jwb telefon n send sms.. haha...

sekuk tawa said...

muahah..cuak tak cuak benda tu tetap kuar..terime je la..tapi sekuk rase sume ok...

Ain Zulaikha said...

shah : serius? bila?

wunny said...

huwaaa! cuak cuakk!!

ejulz said...

tahniah.. JT016 & SSMS10 dpt A++.. :P

FIFIEY LYCHEE MARATION said...

hee, goodluck ye.. moga iss dpt yg terbaekk!!;D

Yanie J said...

mst gempak pnye...hihihi..cool :P

Bunny_Ann said...

ain,,nak bli gadjet ye??ujung mggu ni kat klcc..ok..PIKOM PC FAir:)
hehe,,,tu je yg sye aware dlm pnjg2 entry ain nie,,hik3

aYun said...

Hehehe Comellnyee mockup result tu :)

lolitasinta said...

ary uh ade pc fair at persada jb . pg ta ??
huhu .
btw . gudluck dear ! klu tkowt pjm je mate ta ya clik3 . klu na clik jpjp je . hee ;DD

mie said...

tiba2 gue plak yg berdebar ni..
gud luck

little cart00n said...

result skrg da anta pakai emel kan?takyah nk carut2 tunggu line tak jem time tgk result!heheh

afiqah said...

how ur result? :)
dor sure gempak kan? kan?